Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Επιχορήγηση του Δήμου Αλμωπίας με 100.000 € για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές

Δελτίο Τύπου Λάκη Βασιλειάδη

Υπεγράφη σήμερα από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα η Απόφαση (ΑΔΑ: ΨΜ9Β46ΜΤΛ6-Ν1Β) με την οποία εγκρίνεται η χρηματοδότηση ΟΤΑ της χώρας στο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που από Θεομηνίες με συνολικό ποσό ύψους 8.710.000 €.


Με την απόφαση αυτή το Υπουργείο Εσωτερικών ικανοποιεί με 100.000 € και το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Αλμωπίας για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές της 8ης Φεβρουαρίου 2022.


Το εν λόγω αίτημα είχα υποστηρίξει σε συναντήσεις μου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό υπεύθυνο για τον συντονισμό των δράσεων των συναρμόδιων Υπουργείων και φορέων, σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος από φυσικές καταστροφές κ. Χρ. Τριαντόπουλο, στις 8 Μαρτίου και τις 10 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα. Επιπλέον είχα καταθέσει στη Βουλή και την με ΑΠ.1646 Αναφορά, με τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365