Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Η Νίκη Ποζίδου για το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Η Νίκη Ποζίδου για το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Είχα την τιμή να συμμετάσχω στο 14ο συνέδριο της νέας Δημοκρατίας, ένα συνέδριο σταθμός για την πολιτική ζωή του τόπου μας, ένα συνέδριο απολογισμού της τριετούς διακυβέρνησης της χώρας μας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα συνέδριο προγραμματισμού για την νέα αυτοδύναμη πορεία μετά τις επόμενες εκλογές.


Το συνέδριο μας πιστοποίησε την πορεία του κόμματος και της κυβέρνησης «δίπλα σε κάθε πολίτη» και βεβαιώθηκε μεγαλόφωνα για μία ακόμη φορά η ενότητα της μεγάλης μας παράταξης. Μιας ενότητας μοναδικής που κρατάει ισχυρή και θα συνεχίσει να κρατάει από το 1974 μέχρι σήμερα και για πάντα.


Εγώ θα να συνεχίσω να δίνω την δική μου μάχη και να αγωνίζομαι ανιδιοτελώς για την παράταξη μου, μιας παράταξης αρχών, ευθύνης, προοπτικής και αποτελεσματικότητας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365