Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Ν. Παπαϊωάννου» κάνουν κομποστοποίηση

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Ν. Παπαϊωάννου», δημιούργησαν με την βοήθεια των καθηγητών του Τομέα Γεωπονίας περιοχή κομποστοποίησης στον αύλειο χώρο του σχολείου.


Διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για την ενημέρωση των πολιτών και εδώ και αρκετές Πέμπτες επισκέπτονται την λαϊκή αγορά την ώρα που κλείνει και συλλέγουν όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που προορίζονται για πέταμα. 


Την Πέμπτη 5 Μαΐου, την δράση είδαν από κοντά ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιάντσης Δημήτριος καθώς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου κ. Πολυξένη Νάνου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το έργο των παιδιών , τους έδωσαν πολλά συγχαρητήρια και υποσχέθηκαν να είναι δίπλα στα παιδιά σε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που προάγουν την ιδέα της κυκλικής οικονομίας.





1 σχόλιο:

  1. 1.αυτες οι πρωτοβουλίες πρέπει να είναι μόνιμες.2 πόσες ώρες καθημερινά αφιερώνουν οι αντιδήμαρχοι για το Δήμο? πληρώνονται μόνο για όσες ώρες πηγαίνουν ή όχι ?
    3.Έχουμε νεώτερα από προσπάθειες του Δήμου να βρει πηγές χρηματοδότησης από Ευρωπαική ένωση? με ποιους ειδικούς σε τέτοια θέματα συνομιλεί ο Δήμαρχος ?
    Ας ελπίσουμε να έχουμε ευχάριστα μηνύματα από αυτο...Περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365