![]() |
Δελτίο Τύπου |
Στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Ν. Παπαϊωάννου», δημιούργησαν με την βοήθεια των καθηγητών του Τομέα Γεωπονίας περιοχή κομποστοποίησης στον αύλειο χώρο του σχολείου.
Διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για την ενημέρωση των πολιτών και εδώ και αρκετές Πέμπτες επισκέπτονται την λαϊκή αγορά την ώρα που κλείνει και συλλέγουν όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που προορίζονται για πέταμα.
Την Πέμπτη 5 Μαΐου, την δράση είδαν από κοντά ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιάντσης Δημήτριος καθώς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου κ. Πολυξένη Νάνου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το έργο των παιδιών , τους έδωσαν πολλά συγχαρητήρια και υποσχέθηκαν να είναι δίπλα στα παιδιά σε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που προάγουν την ιδέα της κυκλικής οικονομίας.
1.αυτες οι πρωτοβουλίες πρέπει να είναι μόνιμες.2 πόσες ώρες καθημερινά αφιερώνουν οι αντιδήμαρχοι για το Δήμο? πληρώνονται μόνο για όσες ώρες πηγαίνουν ή όχι ?
ΑπάντησηΔιαγραφή3.Έχουμε νεώτερα από προσπάθειες του Δήμου να βρει πηγές χρηματοδότησης από Ευρωπαική ένωση? με ποιους ειδικούς σε τέτοια θέματα συνομιλεί ο Δήμαρχος ?
Ας ελπίσουμε να έχουμε ευχάριστα μηνύματα από αυτο...Περιμένουμε...