Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της Αστυνομίας από τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της Αΐντας

Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και την Τρίτη 10/5 αναμένεται να απολογηθεί

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου που δολοφονήθηκε η Αΐντα από τον σύζυγό της, την Πέμπτη, στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.


Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές για ότι έγινε.


Όπως προκύπτει από το βίντεο, περίπου στις 16.30 της Πέμπτης, η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια.


Η 43χρονη κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι, όπου ακολουθούν περίπου τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την 43χρονη, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη στραγγάλισε.


Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα.


Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και την Τρίτη 10/5 αναμένεται να απολογηθεί.


«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά.


Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365