Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Αριδαία: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται η 1η έκθεση τοπικών τροφίμων Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365
Με παρουσία αρκετού κόσμου και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται η 1η έκθεση τοπικών τροφίμων Αλμωπίας, που διοργανώνει η ΔΗΚΕΑ.

Περίπου 30 εκθέτες συμμετέχουν στην εκδήλωση και παρουσιάζουν στο κοινό τρόφιμα, ποτά και άλλα τοπικά προϊόντα, ενώ ενεργή είναι η συμμετοχή του ΙΕΚ Αριδαίας με γευστικές λιχουδιές από τους ΣΕΦ και τους ζαχαροπλάστες του.

Παρόν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αριδαίας Χρήστος Μπάτσης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιώργος Συλλέκτης μαζί με συνεργάτες τους.

Η έκθεση η οποία διοργανώνεται από την ΔΗΚΕ Αλμωπίας, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής 29/5.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365:
















































3 σχόλια:

  1. μπράβο στην πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης κυρία Μπαγγεα για την προσπάθεια. Ελπίζουμε να βρουν και κάποιο τρόπο χρηματοδότησης των εκθέσεων αυτών σε κάποιο επόμενο ταξίδι τους στην Ευρωπαική ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα σου πιο είναι?

      Διαγραφή
    2. Δε πα να είναι και η γιαγιά του πρόεδρος εγώ βλέπω ό,τι ο άνθρωπος σε 3 μήνες έχει κάνει 5 δράσεις πρωτοποριακες που δεν έγιναν από κανέναν άλλον. Συγχαρητήρια και μπράβο του

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365