Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ περιόδου 2022-23 για επιχειρήσεις Ιδιωτικού τομέα

Δελτίο Τύπου
Καλούμε τους ιδιωτικούς φορείς που επιθυμούν να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά τον θεσμό της μαθητείας, επενδύοντας στη βελτίωση των δεξιοτήτων των νέων που επέλεξαν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, για την αποτελεσματική τους ένταξη στην αγορά εργασίας, ότι θα πρέπει να προβούν σε αναγγελία των διαθέσιμων θέσεων μαθητείας στο Πληροφοριακό Σύστημα https://e-mathiteia.minedu.gov.gr και να ακολουθήσουν τις αναρτημένες οδηγίες για «Διεπαφή Επιχειρήσεων».

Οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να συμβουλεύονται το Ενημερωτικό σημείωμα για εργοδότες 2022-2023 για περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική καταχώριση για διάθεση θέσεων μαθητείας στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας 2022 - 2023 από φορείς του Ιδιωτικού Τομέα θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 15/07/2022 και ώρα 23:59.

Οι Προσφερόμενες ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. για την περίοδο 2021-2022 που λειτουργούν στα ΕΠΑ.Λ Της Αριδαίας είναι οι παρακάτω.

1. Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
2. Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής
3. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
4. Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων
5. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
6. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
7. Τεχνικός Οχημάτων
8. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
9. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
10. Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας

Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου *

* Η ειδικότητα θα λειτουργήσει εφόσον εκδοθεί Οδηγός Κατάρτισης

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα τηλεφ. 2103442323-2103442803-2103442929

Καθώς και στο 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τηλεφ 2384021421

Ο Διευθυντής.
Όρλης Ι. Στέλιος
ΠΕ82 Διπλ. Μηχ/γος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365