Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 28χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 5ου ορόφου - Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές πρόκειται για αυτοκτονία

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 28χρονη κοπέλα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.


Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι στην οδό Κοσμά Αιτωλού.


Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές πρόκειται για αυτοκτονία. Η άτυχη 28χρονη άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365