Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Το ανατριχιαστικό αντίο στης Φιλοζωικής Σκύδρας στον μαχητή Σαρλό

Δείτε την ανατριχιαστική ανάρτηση - αντίο του Φιλοζωικού Σωματείου Σκύδρας "Στοργή"

Δείτε την ανατριχιαστική ανάρτηση - αντίο του Φιλοζωικού Σωματείου Σκύδρας "Στοργή":


Αντίο Σαρλό...


Ο Σαρλό μας από χθες στις δέκα το βράδυ δεν είναι πια μαζί μας! Διάλεξε να πετάξει ψηλά στον ουρανό και να γίνει ένα όμορφο αγγελάκι!


Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν, τρέξαμε όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε όλες τις οδηγίες των γιατρών! Η διαδρομή Σκύδρα-Θεσσαλονίκη για τις φυσιοθεραπείες του, έγινε κάτι το συνηθισμένο, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να τον βοηθήσουμε!


Δυστυχώς όμως δεν ήθελε ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του και κάποια στιγμή ξεκίνησε να χειροτερεύει, να χειροτερεύει, ώσπου πλέον χάσαμε κάθε ελπίδα να γίνει καλά!


Όμως αυτά τα μάτια του τα σπινθηροβόλα, μας έδιναν δύναμη! Ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα εγκλωβισμένο, σε ένα παράλυτο σώμα! Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε την γενναία απόφαση, όταν θα έφτανε η κατάσταση του στο απροχώρητο, να τον ξεκουράσουμε! Δεν ξέραμε πως θα καταφέρναμε να το κάνουμε αυτό ,ήταν κάτι πολύ δύσκολο να το πάρουμε απόφαση! Κι όμως αποφάσισε ο ίδιος να φύγει αθόρυβα χθες το βράδυ, χωρίς να μας βάλει στον άχαρο αυτό ρόλο, προτίμησε να μας απαλλάξει από τις τύψεις και απο τη δύσκολη απόφαση!


Ήταν το πιο γενναίο σκυλί που έχουμε γνωρίσει, ήταν το ένα και μοναδικό κουτάβι που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας! Πάλεψε γενναία, μας έδινε δύναμη και κουράγιο, αλλά στο τέλος έχασε, μάλλον εμείς χάσαμε!


Δάκρυα κυλούν στα μάτια αυτή τη στιγμή, αλλά θέλουμε να ξέρεις ότι σε αγαπήσαμε πολύ, ελπίζουμε να μπόρεσες να το καταλάβεις! Μόνο αυτό δεν θέλουμε, να έφυγες πικραμένος!


Ήσουν τόσο γενναίος που έφυγες μόλις υιοθετήθηκαν όλα τα αδέρφια σου και η μαμά σου! Ήταν σαν να περίμενες να τους δεις ευτυχισμένους και μετά να φύγεις!


Σε ευχαριστούμε που υπήρξες στη ζωή μας και την έκανες πιο όμορφη, που μας έδειξες πόσο δυνατοί μπορούμε να γίνουμε!


Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν το Σαρλό μας και νοιάστηκαν για αυτόν! Δεκάδες ήταν τα μηνύματα ενδιαφέροντος, μάλιστα κάποιοι ήθελαν να τον υιοθετήσουν! Αλλά η μοίρα τα διάλεξε αλλιώς, είχε άλλα σχέδια για αυτόν! Ήταν τόσο πολύτιμος που ήθελε να τον πάρει!


Αντίο γλυκό μας αγόρι, αντίο!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365