Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Άγριο ξύλο σε πτήση: «Μαζική σύρραξη» με μπουνιές στα 30.000 πόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο

Απίστευτες εικόνες κατεγράφησαν σε πτήση από Μάντσεστερ προς Άμστερνταμ, αφού σημειώθηκε «μαζική σύρραξη» επιβατών. Μια ομάδα νεαρών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, προκαλώντας χάος μέσα στο αεροπλάνο, σε ύψος 30.000 ποδιών.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένταση υπήρχε καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται περισσότερα. Η ένταση όμως μεταξύ των νεαρών επιβατών κατέληξε… σε άγριο ξύλο!


Βίντεο, που τράβηξαν επιβάτες της πτήσης, δείχνουν μια ομάδα νεαρών να γρονθοκοπεί άλλον νεαρό, ο οποίος βρίσκεται στο κάθισμά του. Την ίδια ώρα, ακούγονται ουρλιαχτά από άλλους επιβάτες που προσπαθούν να τους χωρίσουν.


Στη «μαζική σύρραξη» χρειάστηκε μάλιστα να επέμβει ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο οποίος τους υποχρεώνει να επιστρέψουν στις θέσεις τους…


Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:



2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365