Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Γ. Κετικίδης: Έργα ανάπλασης στην είσοδο της Αριδαιας από Εξαπλατανο ύψους 450.000€

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας:


Έργα ανάπλασης στην είσοδο της Αριδαιας από Εξαπλατανο ύψους 450.000€


Σε συνδυασμό με την νέα έγκριση χρηματοδότησης από το Πρασινο Ταμείο ύψους 161.000€ και των υπολοίπων που έχουν ήδη εγκριθεί στο παρελθόν η εισοδος της πόλης από Εξαπλατανο θα αλλάξει πλήρως μορφή. 


Αυτές οι εικόνες θα αποτελούν παρελθόν μετά το πέρας των εργασιών καθώς μεγάλα πεζοδρόμια με σύγχρονο φωτισμό και σήμανση ασφαλειας για τους μαθητές θα πάρουν τη θέση τους!! 


Η παρέμβαση περιλαμβανει την έκταση μέχρι και το μνημείο των Ποντίων μπροστά στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαιας!

5 σχόλια:

  1. καλές οι ιδέες αλλά σίγουρα οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές του έργου θα έχουν εμπειρία από άλλες παρόμοιες κατασκευές ή ιδέες μοντέρνες και βιώσιμες που μπορουν να εφαρμοστουν και στην Αριδαία.
    Το σίγουρο είναι ότι τα ποτάμια άλλοι κάνουν έργα εκατομμυρίων για να τα φέρουν στην πολη τους....κι εμεις τα έχουμε έτοιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτιάξτε βρε κανέναν δρόμο πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποσό που αναφέρεται λογικά θα περιλαμβάνει κ την παραποτάμια περιοχή(χώρος για περπάτημα,παγκάκια,χώρους σκίασης) κ όχι μόνο 5 λάμπες κ 10 πλακάκια στα πεζοδρόμια.Εκτος κ αν λόγω πολέμου ή και άλλων δικαιολογιών,πλέον με αυτά τα χρήματα μπορείς να κάνεις ψιλοεπεμβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό που περιμενει ο κόσμος γιατι εκει πάει κάθε απογευμα ειναι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής να τελειώσει.Τα γυρω γυρω ειναι δευτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Κετικίδη καλά όλα τα παραπάνω. Μήπως όμως θα έπρεπε να πριν από όλα τα ανωτέρω, να κάνετε έναν κυκλικό κόμβο στο σημείο μετά τη γέφυρα προς Αριδαία. Μην περιμένετε να σκοτωθεί κόσμος. Γνωρίζεται ότι οι ταχύτητες στο σημείο είναι μεγάλες. Αυτή είναι η πρότασή μου για το συγκεκριμένο σημείο. Είμαι κάτοικος της δυτικής Αλμωπίας και ευγνωμονώ την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που έφτιαξε τους δυο κυκλικούς κόμβους, σώζοντας ζωές. Σκεφθείτε. Δεν γνωρίζω πόσο εφικτό είναι, αλλά εάν μπορεί να γίνει, κάντετο με προτεραιότητα απ' όλα τα άλλα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365