Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ξεκίνησε με πανηγυρικό χαρακτήρα κι επιτυχία η 5η Ανθοέκθεση Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη επιτυχία κι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε η 5 Ανθοέκθεση του Δήμου Σκύδρας, το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε από τους Σεβαστούς Πατέρες του Ιερού Ναού του Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου Σκύδρας: Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Κορέστη, Αθανάσιο Ρούντο, Ευστράτιο Ιμβριώτη και Δαβίδ Πασατά.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός – ομιλία της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου.
(Το πλήρες κείμενο ακολουθεί λίγο παρακάτω).
Το θεσμό της Ανθοέκθεσης τίμησαν οι Βουλευτές του Νομού μας: Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Πέτρος Λίτσνης, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων και μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας κι ενδιαφερομένων από όμορες περιοχές.
Ο κόσμος επισκεπτόταν τα εκθετήρια και προμηθευόταν φυτά της αρεσκείας του από το πρωί του Σαββάτου και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας που τα περίπτερα έμειναν ανοιχτά. Σημειώνεται η παρουσία στον εκθεσιακό χώρο του Κ.Δ.Α.Π. Σκύδρας και του Συλλόγου Σκύδρας «ΣΚΥΔΡΑΙΑ».

Το ξεχωριστό γεγονός της πρώτης ημέρας ήταν η τιμητική εκδήλωση βράβευσης της ιστορικής ομάδας βόλεϊ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Σκύδρας για την άνοδό της στην πρώτη Εθνική Κατηγορία, για την περίοδο 2022-23.

Τιμήθηκαν, λοιπόν, ο προπονητής  της ομάδας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ την περίοδο της πρώτης ανόδου1980 – 81 Δημήτρης Σταματίου κι ο Αρχηγός της ομάδας εκείνης Κωνσταντίνος Πασπαλάς. Να σημειωθεί ότι τίμησε την εκδήλωση για τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και τιμήθηκε από το Δήμο μας και τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, για τις συμβουλές και τις παροτρύνσεις του ώστε όλοι να σταθούν δίπλα στην ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) Κωνσταντίνο Χαριτωνίδη.

Οι αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ που αγωνίστηκαν για την άνοδο της ομάδας στην VOLLEY LEAGUE και τιμήθηκαν είναι: Αναστάσιος Αναστασιάδης, Αλέξανδρος Αντωνιάδης , Παυσανίας Αντωνίου, Απόστολος Αρμενάκης, Βελολάρι Ντόναλντ, Τζούνιορ Γκλαντστόουν, Κώστας Βλαχόπουλος, Ευθύμιος Γαληρόπουλος, Ζένια Γκόρτσανιουκ , Νικόλαος Δημητριάδης, Μάκης Κανέλλος, Κώστας Μπαμπαλής, Γιάννης Παντακίδης, Λάζαρο Τόρρες, Μιχάλης Σαρικεΐσγλου.

Τιμήθηκαν επίσης: οι προπονητές Αντώνης Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Στράντζαλης και Γιώργος Σιπητάνος, ο φροντιστής - επιμελητής Γιώργος Σόφτσης, η φυσιοθεραπεύτρια Ηλιάνα Κορομπούλα κι ως εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου οι παλαίμαχοι του αθλήματος Γιώργος  Μαραντίδης και Νίκος Παπαδόπουλος.( Ο χαιρετισμός του Προέδρου του Δ.Σ. του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Γιώργου Μαραντίδη παρουσιάζεται μετά τον χαιρετισμό - ομιλία της Δημάρχου).
Το γιορταστικό χαρακτήρα της πρώτης ημέρας ενίσχυσαν μουσικά και χορευτικά,  τόσο η Φιλαρμονική του Δήμου μας όσο και πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου μας.

Οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς  και τιμήθηκαν για την παρουσία και τη συμβολή τους στην 5 Ανθοέκθεση ήταν:

- Η Εθελοντική Ομάδα Λιποχωρίου, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκύδρας «΄Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» κι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβουνίου «Ελπίδα» με χοροδιδάσκαλό τους τον Γιάννη Τοπούζη και μουσικούς τον Ραφαήλ και Δημήτρη Καραγεωργίου και τον Σάκη Μάρτση.

- Η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, ο Αριστοτέλης Λουτροχωρίου κι ο Σύλλογος Ποντίων Δάφνης «Παναγία η Κίρεζλη» με χοροδιδάσκαλο τη Σοφία Μανουσαρίδου και μουσικούς τον Άρη Μιχαηλίδη, τον Γιώργο Ορδουλίδη και στο τραγούδι τη Βίκυ Μιχαηλίδου.

Υπογραμμίζεται ότι τις εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας παρουσίασε μ΄επιτυχία ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκύδρας κι επίσης παλαίμαχος παίκτης του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Θεόδωρος Αντωνιάδης.
 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού – ομιλίας της Δημάρχου Σκύδρας     Κατερίνας Ιγνατιάδου.
 
«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την παρουσία και τη συμμετοχή σας   στην τελετή έναρξης της 5ης Ανθοέκθεσης του Δήμου Σκύδρας που ξανανθίζει μετά από 2 χρόνια αναμονής λόγω πανδημίας.

Δύο χρόνια που εργαστήκαμε σκληρά και μεθοδικά για να στηρίξουμε κυρίως στον τομέα της υγείας τους συμπολίτες μας, είτε στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας είτε και πέρα απ΄αυτές στηρίζοντας και συνεργαζόμενοι με άλλους φορείς του τομέα της υγείας – πρόνοιας κι ασφάλειας.

Εγκαινιάζουμε, λοιπόν, σήμερα την 5 Ανθοέκθεση του Δήμου Σκύδρας, εδώ στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου για πέντε ημέρες, μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου, θ΄αποτελέσει το μεγάλο ανοιξιάτικο, πολύμορφο γεγονός για τον τόπο και την ευρύτερη περιοχή.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας κάνουμε ξανά ένα νέο, ελπιδοφόρο κι αισιόδοξο ξεκίνημα για να έρθουμε πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον και για να προσφέρουμε ώρες αισιοδοξίας, ξενοιασιάς, αναψυχής και συγχρόνως ενημέρωσης κι εκπαίδευσης.

Το μήνυμα που εκπέμπει ο θεσμός αυτός της Ανθοέκθεσης είναι σαφές και ξεκάθαρο και δεν είναι άλλο  από το να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη φύση και το περιβάλλον.
Αναγέννηση, αειφορία, βιώσιμη ανάπτυξη, σεβασμός στη φύση και στο περιβάλλον είναι το μήνυμα και οι προτεραιότητες που πρέπει να περάσουν ως δράσεις και πράξεις στην καθημερινότητά μας.

Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζει, προγραμματίζει και δραστηριοποιείται ο Δήμος μας μέσω και των Νομικών του Προσώπων Δ.Ε.Υ.Α.Σ και Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. με τις ενεργειακές αναβαθμίσεις, με τις δεντροφυτεύσεις, με τις διαμορφώσεις, βελτιώσεις κι  αναβαθμίσεις πλατειών και κοινόχρηστων χώρων: η πλατεία Σαφραμπόλεως είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αυτής μας της πολιτικής. Μια πλατεία που αποτελεί στολίδι και πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας. Ακολουθεί η διαμόρφωση της οδού Χαρωνίτου και η ανάπλαση της περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Επιπλέον προωθούμε δράσεις και υπηρεσίες  στο πλαίσιο της διεκδίκησης χρηματοδοτήσεων για τις έξυπνες πόλεις.

Στο σημείο αυτό, όμως, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια παρένθεση. Μια παρένθεση σημαντική για την πόλη, το Δήμο και για όλο μας το Νομό.
Σήμερα, την ημέρα της έναρξης και των εγκαινίων της 5 Ανθοέκθεσης του Δήμου μας επιλέξαμε για να γιορτάσουμε ένα σπουδαίο και ξεχωριστό γεγονός για τον αθλητισμό και για το Δήμο μας. Αυτήν την ημέρα της επανόδου της 5 Ανθοέκθεσης, την ημέρα της άνοιξης και της αναγέννησης επιλέξαμε για να τιμήσουμε τους πρωταγωνιστές κι όλους τους συντελεστές τη επανόδου της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ιστορικού Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ στην Α1 Εθνική κατηγορία, στη VOLLEY LEAGUE.

Ο μεγάλος στόχος, ο διακαής πόθος όλων των Σκυδραίων γίνεται πραγματικότητα. Η ιστορική ομάδα βόλεϊ του Δήμου μας επανέρχεται στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος. Επανέρχεται όμως για να παραμείνει. Ο αγώνας για την άνοδο στην πρώτη Εθνική Κατηγορία ήταν σκληρός κι επίπονος.

Τώρα όμως ξεκινάει ένας ακόμη μεγαλύτερος αγώνας. Είναι ο αγώνας της παραμονής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Κι εδώ πρέπει να σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα: με όλες μας τις δυνάμεις και μ΄όλα τα μέσα, ενωμένοι.
Η Δημοτική Αρχή, ο Δήμος Σκύδρας ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ να τον υποστηρίζει στο μέτρο του δυνατού, να στηρίζει τον αθλητισμό και τη νεολαία μας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε τα σημαντικά αθλητικά έργα που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται  σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας, όπως ενδεικτικά και μόνο αναφέρω:

επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Σκύδρας, προμήθεια και τοποθέτηση για πρώτη φορά προβολέων στο ανοιχτό γήπεδο Σκύδρας, κατασκευή χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση εξωτερικών οργάνων γυμναστικής στο Δ.Α.Κ. Σκύδρας, κατασκευή ελαστικού τάπητα, ταρτάν στο ανοιχτό γήπεδο Σκύδρας κι ακολουθεί το επόμενο διάστημα η διαμόρφωση της εισόδου του εξωτερικού χώρου. Κατασκευή χλοοτάπητα στα γήπεδα Σεβαστειανών, Μαυροβουνίου, Αρσενίου, κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο Μαυροβουνίου, κατασκευή δύο γηπέδων τένις στη Σκύδρα και πόσες άλλες μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές μας, έργα εκατομμυρίων ευρώ, έργα και χρηματοδοτήσεις που διεκδικήσαμε και πήραμε.

Η στήριξη και η προαγωγή του αθλητισμού στον τόπο μας, όπου σημειωτέον φιλοξενήσαμε πρόσφατα το πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου με παιδιά – αθλητές συλλόγων από Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ποδοσφαιρικούς αγώνες, είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, διότι ο αθλητισμός αποτελεί μια υγιή ενασχόληση και διέξοδο για τη νεολαία μας  προωθώντας κι ενισχύοντας την άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι αλλά κι επιβεβαιώνοντας την αρχαία ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Απευθύνομαι, λοιπόν, στο μεγάλο μας σύλλογο τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και στους ανθρώπους του:
Εκ μέρους όλου του Δήμου Σκύδρας, όλων των συμπολιτών μας, σας ευχαριστούμε για τη χαρά μου μας δώσατε. Οι προσπάθειες, οι αγώνες και η πίστη δικαιώνονται.

Ευχαριστούμε που κρατήσατε την ελπίδα ζωντανή, που οδηγήσατε τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ εκεί που πρέπει κι αξίζει να είναι, εκεί που θέλουμε να τον βλέπουμε κι εμείς κι όλοι εκείνοι που μας βλέπουν από ψηλά και μόχθησαν και τίμησαν τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες, στους προπονητές, στη διοίκηση, στους φροντιστές, στους φιλάθλους της ομάδας μας σ΄όλους τους συντελεστές των προσπαθειών και της επιτυχίας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ του Δήμου μας που σημειωτέον ανέδειξε αρκετούς άξιους αθλητές που είτε στη συνέχεια διακρίθηκαν σ΄άλλες ομάδες είτε παρέμειναν στο χώρο του αθλητισμού υπηρετώντας τον μέσα από ανάλογες θέσεις (διοικητικές  - προπονητικές) ή διακρίθηκαν μέσα από άλλες επαγγελματικές θέσεις.

Η 5 Ανθοέκθεση του Δήμου Σκύδρας είναι πλέον γεγονός.

Φίλες και Φίλοι πιστεύω ότι ο θεσμός αυτός που εμείς καθιερώσαμε το 2016 θα συνεχιστεί στο μέλλον χωρίς διακοπή και θ΄αποτελέσει την απαρχή για το νέο ξεκίνημα, για τη διοργάνωση όλων των μεγάλων ανοιχτών εκδηλώσεων του Δήμου μας χωρίς τα μέτρα και τους περιορισμούς που επέβαλλε η υγειονομική κρίση.

Η 5 Ανθοέκθεση Σκύδρας στην πλατεία Δημοκρατίας γίνεται για τις επόμενες τέσσερεις ημέρες ο καθημερινός τόπος συνάντησης για να διαλέξουμε τα φυτά που θα λουλουδιάσουν, θα χρωματίσουν και θα ευωδιάσουν τα μπαλκόνια και τους κήπους μας. Παράλληλα θα χαρούμε με τη συμμετοχή μας στις κάθε είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες που κυρίως με αγάπη προετοίμασε ο Δήμος μας.

Ο πολύχρωμος κι ευωδιαστός κόσμος των λουλουδιών και των φυτών περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες του που θα μπορούν σε προσιτές τιμές να προμηθευτούν τα φυτά της αρεσκείας τους με βάση την ποικιλία, τις οδηγίες και τις προτάσεις των πρόθυμων εκθετών να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Όλο αυτό το διάστημα η έκθεση θα πλαισιώνεται από πλούσιες κι ενδιαφέρουσες, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, ενημερωτικές, καλλιτεχνικές δράσεις για όλους τους πολίτες τις οποίες ετοίμασαν με ενθουσιασμό και μεράκι ο Δήμος Σκύδρας. 

Το ταξίδι της 5 Ανθοέκθεσης μας ξεκινάει και μας περιμένει όλους να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε.  

Ευχαριστώ θερμά τους ιερείς μας που με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας ξεκινά η φετινή Ανθοέκθεση λίγες ημέρες μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Ευχαριστώ θερμά τους εκθέτες μας που για μια ακόμη φορά στηρίζουν κι εμπλουτίζουν την έκθεσή μας προσφέροντας με τις ανθοκομικές τους προτάσεις τους αυτό το ειδυλλιακό και εξαίσιο περιβάλλον, χαρά  κι απόλαυση για το νου και τις αισθήσεις μας.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους και τους συντελεστές των εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου: την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου για την προετοιμασία, τη διοργάνωση και τον συντονισμό της Ανθοέκθεσης όπως επίσης τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Γίτσα, Γιώργο Χρυσαφίδη, Σταύρο Πασχαλίδη και Αναστάσιο Αδαμίδη, τον Πρόεδρο της Σκύδρας Άκη Αντωνιάδη, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων: Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιο Σουρουτζίδη και Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νικόλαο Χατζηιωαννίδη τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Εκπαίδευσης: της Πρωτοβάθμιας Θεμιστοκλή Κρητίδη και της Δευτεροβάθμιας Γιάννη Θεοδοσίου για τη δική τους συμβολή.
Να ευχαριστήσω τη Φιλαρμονική μας, τους συμμετέχοντες πολιτιστικούς συλλόγους κι όλα τα στελέχη του Δήμου μας που εργάστηκαν κι εργάζονται για την επιτυχή διοργάνωση της Ανθοέκθεσης.

Να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς κι όλους εσάς, όλους τους συμπολίτες μου που μας στηρίζετε με αγάπη συμμετέχοντας στην Ανθοέκθεσή μας όπως και σ΄όλες τις εκδηλώσεις μας και δράσεις που σκοπό έχουν τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, την εξωστρέφεια και την ισόρροπη, ανθρώπινη ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ενός Δήμου φιλόξενου και δημιουργικού, του Δήμου Σκύδρας.
Σας ευχαριστώ».
 
 
Ακολουθεί η ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ Γιώργου Μαραντίδη.
«Είναι μια όμορφη, γιορτινή όμορφη μέρα για τη Σκύδρα. Ημέρα χαράς και συγκίνησης.
Μαζί με την έναρξη της Ανθοέκθεσης, ενός υπέροχου θεσμού που ομορφαίνει και διαφημίζει την πόλη μας μας, γιορτάζουμε όλοι και την άνοδο της αγαπημένης ομάδας βόλεϊ , του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, στην ανώτατη κατηγορία.
Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για τη μεγάλη τιμή που μας κάνει, με τη βράβευσή μας, αλλά και τη συμπαράσταση με κάθε τρόπο, ηθικά και υλικά.

Ευχαριστούμε τη Δήμαρχό μας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου που ήταν και είναι πάντα κοντά στο σύλλογο, πίστεψε σ΄εμάς, μας εμπιστεύθηκε και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε, ιδιαιτέρως, όλους τους πολίτες του Δήμου και τη νεολαία, οι οποίοι πρόσφεραν χρόνο, χρήμα και τρομερό παλμό, και σήμερα καμαρώνουμε όλοι μαζί – για μια ακόμη φορά- για το Δήμο μας, για το Σύλλογό μας, για τη σπουδαία ομάδα μας και τους σπουδαίους αθλητές και προπονητές μας.

Έτσι πραγματοποιήθηκε η τεράστια επιδίωξή μας, με πίστη, υπομονή, επιμονή σκληρή δουλειά και απέραντη αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο μας.

Η παρουσία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στην ανώτατη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ , για μια ακόμη φορά, μετά από 37 χρόνια, διαφημίζει και προάγει τη Σκύδρα, βοηθάει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού, φέρνει χαμόγελα σε κάθε κάτοικο του Δήμου.
Ο Σύλλογός μας «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εδώ και 54 χρόνια , έχει δώσει τεράστια προσφορά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Πέρασαν πολλοί άνθρωποι, παράγοντες και αθλητές. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και στην ανάδειξη του αθλήματος και του τόπου μας.

Δεν στεκόμαστε, όμως, μόνο στο παρελθόν. Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το σήμερα και το αύριο του βόλεϊ.

Θέλουμε να βρισκόμαστε στο προσκήνιο, να είμαστε πρωταγωνιστές, να ανταγωνιζόμαστε τα μεγάλα πανελλήνια σωματεία, να προσφέρουμε στους φιλάθλους του Δήμου μεγάλες χαρές και συγκινήσεις με μεγάλους αγώνες, όχι για μια χρονιά αλλά για πολλά χρόνια ακόμα.

Θέλουμε να χαρίζουμε διαρκώς στη νεολαία μας τη δυνατότητα υψηλού αθλητισμού.

Με τη βοήθεια όλων – πολιτών, παραγόντων, τοπικής αυτοδιοίκησης- οργανώνουμε έναν αθλητικό οργανισμό με συνέχεια, όραμα, φιλοδοξίες και επιτυχίες.

Πρωταγωνιστές της μεγάλης ανόδου μας είναι οι αθλητές μας και οι άνθρωποι που απαρτίζουν το σύνολο του Συλλόγου.

Οι αθλητές μας είναι αυτοί που απέδειξαν στα γήπεδα τις μεγάλες ικανότητές τους και την ψυχή τους και έφεραν τη χαρά της ανόδου.
Είναι αυτοί που μας έκαναν να κλάψουμε από συγκίνηση.

Ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αριστοτέλη, ως άνθρωπος του αθλητισμού, ως πολίτης, τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κυρία Δήμαρχε, Αγαπητοί Συμπολίτες, Αθλητές και Αθλήτριες.

Ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αριστοτέλη σας διαβεβαιώνω ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί.

Το όμορφο ταξίδι μας στον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού συνεχίζεται.

Τα όνειρά μας δεν τελείωσαν και μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Όλοι μαζί, με συνεργασία, μεράκι, μεθοδικότητα και επιμονή θα συνεχίσουμε να φέρνουμε στη Σκύδρα την ανάπτυξη του αθλητισμού, νέους και νέες στα γήπεδα, χαρές και επιτυχίες.

Τέλος, θέλω να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας τα τρία τελευταία χρόνια που εκπροσωπούμε το Σύλλογο. Είναι  οι άνθρωποι που μας βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μας κάθε στιγμή. 

Ευχαριστούμε:

Τους αδερφούς Μπόφτση, τον Νίκο Χατζηιωαννίδη, τον Γιάννη Δανακάκη, τον Γιάννη Ναυρινιάδη, την Εταιρεία «Χαλβατζής – Μακεδονική», την εταιρεία Star Fruit, τον άνθρωπο που ήταν κοντά μας μέρα – νύχτα τον Αλέξη Πεντερίδη και τους άλλους επιχειρηματίες που στάθηκαν δίπλα μας, ανώνυμα ή επώνυμα.
Και για να κλείσουμε: σαν Διοικητικό Συμβούλιο όλο αυτό που καταφέραμε θέλουμε να το αφιερώσουμε σ΄ένα άνθρωπο που γνωρίσαμε όταν ήμασταν μικροί  και μας έμαθε να πορευόμαστε σωστά και να αγαπάμε το βόλεϊ και τον τόπο μας: τον Βασίλη Σιλελόγλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο γιο του Κοσμά Σιλελόγλου.
Σας ευχαριστούμε, σας θέλουμε όλους κοντά μας. Σύνθημά μας μια πόλη, μια ομάδα».
 
Η 5 Ανθοέκθεση Σκύδρας συνεχίζεται για τις επόμενες ημέρες μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαΐου 2022 με τα πανέμορφα περίπτερα των εκθετών και πολλές ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις!






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365