Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πάτρα: «Πιθανή η ίδια μεθοδολογία στα άλλα δυο παιδιά με κάποιες παραλλαγές»

Ο ιατροδικαστής αρχικώς επιβεβαίωσε το κοινό εύρημα στο ήπαρ της Μαλένας και της Τζωρτζίνας

Για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή Live News ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.


Αναφέρθηκε τις βλάβες που εντοπίστηκαν στο ήπαρ της Μαλένας και της Ίριδας, αλλά και το ενδεχόμενο να ακολουθήθηκε παρόμοιος τρόπος δράσης, εάν κι εφόσον μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.


Ο ιατροδικαστής αρχικώς επιβεβαίωσε το κοινό εύρημα στο ήπαρ της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, όπου πρόκειται για βλάβες, διαφορετικές σε έκταση στο κάθε παιδί.


Παράλληλα, ο κ. Τσαντίρης είπε ότι μια μέρα πριν από τον θάνατό της οι τιμές στην ηπατική εξέταση της Μαλένας ήταν φυσιολογικές.


«Υπάρχουν αίτια που θα μπορούσαν να κάνουν οξεία ηπατική βλάβη» πρόσθεσε.


Σημείωσε πως έχει διασωθεί έως και σήμερα βιολογικό υλικό της Μαλένας το οποίο επανεξετάζεται από τους ειδικούς.


«Είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μεθοδολογία με κάποιες παραλλαγές» τόνισε ο ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365