Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Αριδαία ΤΩΡΑ: Σύγκρουση οχημάτων στον πεζόδρομο

Δεν υπήρξε τραυματισμός
Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην είσοδο του πεζόδρομου της Αριδαίας.
Συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δύο οχήματα, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και υπέστησαν υλικές ζημιές.

Δεν υπήρξε τραυματισμός.

6 σχόλια:

  1. Τι παράξενο!!!! Επικρατεί γενικά ένα μπάχαλο, ο καθένας όπου θέλει παρκάρει, όπου θέλει σταματάει διπλά , τριπλά παρκαρισμένος. Πάνω σε διαβάσεις πεζών ακόμη και σε αυτές που βρίσκονται δίπλα στο αστυνομικό τμήμα ......το δίκαιο το ισχυρού ισχύει στην μικρή μας, γραφική κοινωνία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ποιό συνηθές.. να πεί κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ουγκάντα προσέχουν και οδηγούν πολύ πολύ πολύ καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι συγκρίνεις ρε φίλε, εκει ειναι σοβαρο κρατος! Αν κλέψεις σου κλέβουν το χερι....

      Διαγραφή
  4. Μετα το πρόβλημα του κακού οδοστρώματος το επόμενο πρόβλημα είναι αυτό των παρκαρισμενων αυτοκινήτων, πολλές φορές είναι αυτός ο λόγος που δημιουργούνται αυτές οι συγκρούσεις-τρακαρισματα.Τρομερο το θέμα που δημιουργείτε καθημερινά ιδίως στα πιο κεντρικά της πόλης.Μια φορά να "καθαρίσει" η αστυνομία τους δρόμους από τα παράνομα παρκαρισμένα να δείτε τι ωραία και με ασφάλεια θα κινούμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα το πρόβλημα του κακού και επιβλαβούς-για οχήματα και επιβάτες-οδοστρώματος το επόμενο μείζον θέμα είναι αυτό των αντικανονικων παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Πέρα των πολλών προβλημάτων που δημιουργούν (τρομερή κίνηση , μπλοκάρισμα διαβασαιων και ραμπών αναπήρων και πολλά αλλα)αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνονται αυτές οι συγκρούσεις-τρακάρισμα.Ποιος είναι ο ρόλος και οι ευθύνες των δημάρχων και του αστυνομικού τμήματος;κουραστικό έχει καταντήσει το θέμα.Αντι να βγαίνετε στους δρόμους και να "καθαρίζεται " τα παράνομα αυτά παρκαρισμένα ,συζητάτε για μονόδρομος και άλλες τέτοιες παράλογες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365