Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Αριδαία ΤΩΡΑ: Σύγκρουση οχημάτων μέσα στην πόλη

Δεν υπήρξε τραυματισμός

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Αριδαία, στην οδό Καραϊσκάκη.


Συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.


Δεν υπήρξε τραυματισμός.

8 σχόλια:

  1. 2 τροχονόμους έχει κάθε μέρα...δεν πρόσεξαν οι οδηγοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το βασίλειο του χάους είναι η Αλμωπία με πρωτεύουσα την Αριδαία τέτοιο χάος πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα κορίτσια οδηγούν μιλώντας στο κινητό. Βάζω στοίχημα ότι σίγουρα στο ένα θα οδηγούσε κοπελιά. Έχουν άγνοια του κινδύνου. Προχθές Σάββατο μια τριανταριά περίπου, οδηγούσε μηχανάκι και μιλούσε στο κινητό έχοντας πίσω το πεντάχρονο παιδί της. Μάλιστα όταν θέλησε να στρίψει σην οδό Δημοκρατίας και μπροστά σο φαρμακείο Αθανασιάδη, στερέωσε το τηλέφωνο με τον ώμο στο αυτί της για να στρίψει. Τέτοια βλέπω και με πιάνει απελπισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπαμε
    Η Αριδαία είναι σαν να οδηγάς με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.
    Αυτός με τις λιγότερες τρακες παίρνει μπόνους γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς κύριε που νομίζετε ότι όλα τα κάνουν γυναίκες κάνετε λάθος 2 φορές με έχουν χτυπήσει και ήταν άντρες και μικρή ηλικίας παρακαλώ . Είναι κρίμα μόνιμος όλα να τα ρίχνουμε στις γυναίκες . Υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις οδηγών και είναι άντρες …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι οι άνδρες είναι χειρότεροι οδηγοί από τις γυναίκες. Όμως η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών. ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    2. Οδηγώ με δίπλωμα από το 1993.
      Δύο περιστατικά είχα ως τώρα .
      Ένα με μοτοσυκλέτα.
      Και ένα με αυτοκίνητο.
      Και στις δύο περιπτώσεις ο φταιχτης αποδεδειγμένα,ήταν γυναίκα οδηγός.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365