Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Στα όρια τους οι αγρότες της Πέλλας - Μεγάλα τα έξοδα παραγωγής, χαμηλές οι τιμές πώλησης

Οι αγρότες ζητούν άμεσα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός των αγροτών του Νομού Πέλλας, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά στα όρια τους.


Μετά τις ανατιμήσεις προς τα πάνω σε καύσιμα, λιπάσματα, και άλλα βασικά είδη παραγωγής, τα έξοδα σε κάποιες περιπτώσεις έχουν φτάσει τα διπλάσια σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Παράλληλα υπάρχουν ζημίες από τον αέρα και την χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών, που δυσχεραίνουν ακόμα πιο πολύ το έργο των αγροτών.


Οι τιμές πώλησης στις οποίες οι αγρότες πουλούν τις παραγωγές τους είναι αντιστρόφως ανάλογες με την αύξηση σε καύσιμα και λιπαντικά, με αποτέλεσμα το κέρδος να είναι μηδαμινό.


Οι αγρότες ζητούν άμεσα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365