Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Δεν έχει μιλήσει ως τώρα: Αυτή είναι η μάρτυρας- κλειδί που καλεί ξαφνικά ο Δασκαλάκης

Νέο αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης 

Eνα πρόσωπο που γνώριζε το περιβάλλον της 9χρονης Τζωρτζίνας και όσα βίωνε το μικρό παιδί, αναμένεται να προτείνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει.


Νέο αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, προτίθεται να καταθέσει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκειται για την ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς.


Όπως αποκάλυψε το Star η ταυτότητα της ουσίας θα λύσει το μυστήριο της πορείας της. Αν πρόκειται για κεταμίνη που πωλείται παράνομα, τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης που επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς.


Στο μεταξύ ένα πρόσωπο που γνώριζε το περιβάλλον της 9χρονης Τζωρτζίνας και όσα βίωνε το μικρό παιδί, αναμένεται να προτείνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει στις αρχές και να τις βοηθήσει για να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.


Το άτομο που θα προτείνει ο πατέρας της Τζωρτζίνας που φέρεται -με βάση το κατηγορητήριο- να δολοφονήθηκε από τη μητέρα της, είναι η παιδοψυχολόγος που παρακολουθούσε το παιδί μετά το θάνατο της αδελφής της, Μαλένας. Η παιδοψυχολόγος δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα και θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365