Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Άλλαξε όψη το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Με τα έργα εκσυγχρονισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Ολοκληρώνονται τα έργα συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που στοχεύουν στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, την αποκατάσταση ζημιών και επικίνδυνων σημείων.


Η τοποθέτηση στηθαίων περατώνεται σήμερα με την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο, ίσως, πιο επικίνδυνο σημείο του επαρχιακού οδικού δικτύου, το S ανάμεσα στους οικισμούς των Εσωβάλτων και της Ακρολίμνης.

 

Εξάλλου στο στάδιο της ολοκλήρωσης πέρασε και η δεύτερη φάση των εργασιών διαγράμμισης  με τους οδικούς άξονες:

 

Άψαλος - Ξιφιανή - Αριδαία (μόνο οριογραμμές)


Πολυκάρπη - Τσάκοι - Αριδαία


Αριδαία - Εξαπλάτανος - Ίδα - Φούστανη


Αριδαία - Σωσάνδρα - Προμάχοι


Αριδαία - Γαρέφι


Τριφύλλι - Λάκκα


Μαυροβούνι (κόμβος Κρόνος) - Προφήτης Ηλίας - Μάνδαλο


Σκύδρα - Σεβαστειανά - κόμβος προς Ριζάρι

 

Ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, από τους ρυθμούς και το αποτέλεσμα των εργασιών. « Πρόκειται για μικρές αλλά καθοριστικής σημασίας παρεμβάσεις για την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό των επαρχιακών δρόμων ώστε να καταστούν ασφαλέστεροι και πιο φιλικοί προς οδηγούς και πεζούς. Κάθε μέρα εντοπίζουμε σημεία που χρειάζονται αλλαγές και βελτιώσεις και παρεμβαίνουμε χωρίς καθυστερήσεις, ανταποκρινόμενοι κατά το δυνατόν σε υποδείξεις και προτάσεις των συμπολιτών μας».





1 σχόλιο:

  1. Τα σκατα και να τα αρωματίσετε πάλι σκαρα παραμένουν

    Στην Αλμωπία υποφέρουμε από κακής ποιότητας οδόστρωμα,από λακκούβες και καθιζήσεις.
    Όχι από διαγραμισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365