Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Π.Ε. Πέλλας: Μεγάλη αύξηση στις ηλεκτρονικές απάτες - Ενημέρωση από την Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ενημερωτικές παρουσιάσεις σε φορείς της Π.Ε Πέλλας για την πρόληψη των ηλεκτρονικών απατών από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας.


Κατόπιν αύξησης του αριθμού κρουσμάτων ηλεκτρονικών απατών σε βάρος πολιτών αλλά και επιχειρηματιών-καταστηματαρχών-ξενοδόχων στην περιοχή ευθύνης Δ.Α. Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε φορείς, ενημερώνοντας τους σχετικά με τους τρόπους πρόληψης τέλεσης ηλεκτρονικών απατών σε βάρος τους, προς αποφυγή μελλοντικών εξαπατήσεων, δίνοντας σαφείς και απλές οδηγίες προφύλαξης και παρέχοντας τα τηλέφωνα επικοινωνίας των τοπικών Αστυνομικών Αρχών για την άμεση επέμβαση τους, ευθύς μόλις απαιτηθεί.

Από την Διεύθυνση μας πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις:

Τρίτη 10/5/2022 ώρα 11:00 Αριδαία (Αίθουσα Δημαρχείου).

Τετάρτη 11/5/2022 ώρα 11:00 Έδεσσα (Αίθουσα Διοικητηρίου Π.Ε Πέλλας).

Πέμπτη 12/5/2022 ώρα 11:00 Σκύδρα (Πνευματικό Κέντρο).

Παρασκευή 13/5/2022 ώρα 11:00 Γιαννιτσά (Πνευματικό Κέντρο).

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κατά τόπο Εμπορικών Συλλόγων, Συλλόγων Ξενοδοχείων-Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Ξενώνων, Τραπεζικών Καταστημάτων, Επιμελητηρίου Έδεσσας, επαγγελματιών Ταξί, συνταξιούχων ΙΚΑ, οι οποίοι εν συνεχεία θα ενημερώσουν όλες τις σχετικές επιχειρήσεις-μέλη  κατά λόγω αρμοδιότητάς τους.

Οι ανωτέρω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365