Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Γιάννης Σηφάκης: Εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην Πέλλα

Δελτίο Τύπου

H εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  και στην Πέλλα ( 60% την χθεσινή μέρα και 5πλασιασμός από το 2019) προπομπός της επερχόμενης πολιτικής αλλαγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πανελλαδικά προχθές είχε 61.000 μέλη από χθες έχει 172000 μέλη. 


Επενεξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα πρόεδρο του με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων και την Κεντρική Επιτροπή για πρώτη φορά με άμεση ψηφοφορία από όλα τα μέλη.  Έγινε ένα μεγάλο, μαζικό, νεανικό, ριζοσπαστικό Κόμμα που πλέον ρίζωσε για τα καλά μέσα στην κοινωνία. Ένα άλλο Κόμμα από αυτό που ξέραμε ως τα χθες.


Στην Πέλλα ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε χθές τα μέλη του κατά 60% και τα πενταπλασίασε συνολικά από τις εκλογές του 2019 και μετά. Στην χθεσινή ψηφοφορία έγιναν μέλη και ψήφισαν 765 επιπλέον συμπολίτες μας μαχητικά, ώριμα, αποφασιστικά.


Για την πτώση της αντιλαϊκής και επικίνδυνης κυβέρνησης Μητσοτάκη, την κυβέρνηση της ακρίβειας, της αναλγησίας, των δισεκατομμυρίων αναθέσεων σε κολλητούς, των golden boys, της εγκατάλειψης του δημόσιου συστήματος υγείας ακόμη και σε πανδημία, της οικογενειοκρατίας, της διάλυσης της εργασίας, της περαιτέρω φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και των αγροτών.


Για την ελπίδα στον τόπο που είναι ζωντανή και έρχεται. Πιό ώριμη, πιο σίγουρη, πιο αποφασιστική.


Η Νομαρχιακή Οργάνωση μας στην Πέλλα ενωμένη ακόμη πιο δυνατή από χθες και πιο αποφασιστική θα συνεχίσει τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή που οι πολίτες και της Πέλλας έχουν ήδη αποφασίσει και θα την κάνουν πράξη όποτε και αν κληθούν να το κάνουν.

5 σχόλια:

  1. στο νομό πέλλας με τους χιλιάδες κρυφοχρυσαυγίτες που προσωρινά θα ψηφίσουν ΝΔ ή Κιναλ αλλά η ψυχή τους εκει ανήκει...στον Κλασιδιάρη και την παρέα του...την παράνομη συμμορία....που εινα στη φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει ρε να κυνηγάτε φαντάσματα ,εδώ από τον φόβο σας κατεβήκαμε σε εσωκομματικές εκλογές με έναν υποψήφιο,και λέτε για τους χρυσαυγιτες?
      Τουλάχιστον αυτοί είχαν παραπάνω από έναν υποψήφιο

      Διαγραφή
    2. Και το πασοκ είχε 200.000 ψηφοφόρους, αλλά πήρε 7% στις Εθνικέςεκλογές. Επίσης μη ξεχνάς, ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΗ δικτατορία παγκοσμίως είναι αυτή που είχε τους περισσότερους θανάτους.(σταλιν).

      Διαγραφή
    3. 1:32 πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα. Θα σου έλεγα να το κοιτάξεις αλλά μάλλον είναι ήδη αργά.

      Διαγραφή
  2. Ναι Γιάννη
    Εντυπωσιακή ήταν η παρωδία εκλογών με έναν υποψήφιο και τα 15 χρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365