Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Αλμωπία ΤΩΡΑ: Χαλάζι και διακοπή ρεύματος σε κάποιες περιοχές

Το χαλάζι σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στις παραγωγές

Ξαφνικό μπουρίνι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της Αλμωπίας, με χαλάζι, βροχή, βροντές και αέρα.


Επίσης ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχει σημειωθεί διακοπή ρεύματος σε τοπικές κοινότητες του Δήμου, όπως και στην πόλη της Αριδαίας.

Το χαλάζι σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στις παραγωγές, με τους αγρότες να ελπίζουν όσο το δυνατών σε μικρότερες ζημιές.


Για την διακοπή ρεύματος με την παραμικρή κακοκαιρία δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω, το θέμα έχει καταντήσει ανέκδοτο.


*Φώτο αρχείου



1 σχόλιο:

  1. Μια συνηθισμένη καταιγίδα για την Αριδαία δηλαδή ,χωρίς ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365