Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Έδεσσα: Αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις δέντρων (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Σε αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις δέντρων σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους προχώρησε ο Δήμος Έδεσσας σε διάφορα σημεία της πόλης. Συνολικά φυτεύτηκαν 100 δέντρα, κατάλληλα για αστικό πράσινο, που σε λίγα χρόνια θα μεγαλώσουν και θα ομορφύνουν τις γειτονιές της Έδεσσας.


Τονίζεται ότι η δράση φύτευσης των δέντρων στις γειτονιές της πόλης δεν έχει σχέση με τα διάφορα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην Έδεσσα και τις Κοινότητες, καθώς στο κάθε έργο ανάπλασης που περιλαμβάνονται κοπές άρρωστων ή επικίνδυνων δέντρων προβλέπονται αντίστοιχες ή περισσότερες φυτεύσεις υγιών και κατάλληλων δέντρων για το αστικό πράσινο.


Η Έδεσσα είναι μία καταπράσινη πόλη, με όμορφα πάρκα, προσεγμένους κοινόχρηστους χώρους, δέντρα στα πεζοδρόμια. Χρέος όλων μας είναι να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα της πόλης και να τον βελτιώσουμε!






 

2 σχόλια:

  1. το προσωρινό κόψιμο δένδρων θύμισε πόσο άσχημη μπορεί να γίνει μια πόλη!!! Εκεί στην Αριδαία πως την παλεύεται με τόσο τσιμέντο? έλεος...ούτε λίγα δένδρα? κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365