Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Εκλογές στον Λαογραφικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Άψαλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωστοποιούμε ότι το Σάββατο 28 Μαϊου 2022 και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου. Μετά το πέρας της συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη (μέχρι και πριν την αναστολή του Συλλόγου λογω Covid).


Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατα του Covid - 19.


Με εκτίμηση, 

το Δ.Σ.                   

                                         

*Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση μπορείτε τα απευθυνθείτε σε μέλος του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365