Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σταμενίτης: Την επόμενη εβδομάδα η ΚΥΑ για τις αποζημιώσεις λόγω παγετού

Δελτίο Τύπου
«Την επόμενη εβδομάδα η ΚΥΑ για τις αποζημιώσεις ομάδων παραγωγών, συνεταιρισμών και επιχειρήσεων λόγω παγετού».

Με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο επικοινώνησε εκ νέου ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με το ζήτημα της ενίσχυσης των συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και επιχειρήσεων, που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, λόγω της απώλειας εσόδων που υπέστησαν, ως αποτέλεσμα των συνεπειών που προκάλεσε ο παγετός της άνοιξης του 2021.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Βεσυρόπουλος τον Βουλευτή, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα ορίζει την ακριβή διαδικασία καταβολής της αποζημίωσης. 

Αμέσως μετά την έκδοση της ΚΥΑ θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα, στην οποία οι δικαιούχοι θα υποβάλλουν την αίτηση χορήγησης ενίσχυσης.
Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο ο Βουλευτής Πέλλας το παρακολουθεί στενά από την πρώτη ημέρα που ανέκυψε ενώ σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών και ομάδων παραγώγων είχε προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών για την προώθηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365