Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Θα κάνει επέμβαση για καρκίνο και έχει βρει τον διάδοχό του»

Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έχει ήδη επιλέξει και τον διάδοχό του

Μετά τις δηλώσεις πρώην πράκτορα της KGB πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καρκίνο και ίσως πάρκινσον, νέες φήμες για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας έρχονται στο φως. Αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με επέμβαση που θα κάνει ο «τσάρος» αλλά και με τον διάδοχό του!


Επικαλούμενη άνθρωπο από το… εσωτερικό του Κρεμλίνου, πριν από μερικές μέρες η Daily Mail έγραψε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ίσως αναγκαστεί να παραδώσει τον έλεγχο του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία γιατί να πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση για τον καρκίνο!


Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έχει ήδη επιλέξει και τον διάδοχό του. Τον έχει βρει στο πρόσωπο του σκληροπυρηνικού επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην επικεφαλής της FSB Νικολάι Πατρούσεφ και σύμφωνα με το δημοσίευμα σε αυτόν θα παραχωρήσει τον έλεγχο των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.


Ο σκιώδης Πατρούσεφ, 70 ετών, θεωρείται βασικός αρχιτέκτονας της στρατηγικής του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι στιγμής και είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Πούτιν ότι το Κίεβο είναι γεμάτο νεοναζί.


Η πληροφορία πως ο Πούτιν να κάνει επέμβαση «κυκλοφόρησε» στο κανάλι General SVR στο Telegram. Αναφέρθηκε ότι η πηγή του είναι ένα καλά τοποθετημένο πρόσωπο στο Κρεμλίνο.


Το General SVR ανέφερε ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο στην κοιλιά και Πάρκινσον πριν από 18 μήνες.


Φέρεται να έχει καθυστερήσει την εγχείρηση, η οποία, όμως, δεν θα γίνει πριν από τις 9 Μαΐου, όταν γιορτάζεται με μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία η Ημέρα της Νίκης στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Η επέμβαση, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο 15ημερο του Απριλίου, αλλά καθυστέρησε, ανέφερε το SVR. «Συνιστάται στον Πούτιν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η ημερομηνία της οποίας έχει συμφωνηθεί», ανέφερε το κανάλι.


Πρώην πράκτορας της KGB για Πούτιν: Είναι παράφρονας και βλέπει παντού προδότες – Πάσχει από Πάρκινσον και άνοια


«Δεν φαίνεται να είναι επείγουσα, αλλά δεν μπορεί ούτε να καθυστερήσει». Ο Πούτιν «πάσχει επίσης από νόσο του Πάρκινσον και σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, η οποία φέρει συμπτώματα σχιζοφρένειας, συμπεριλαμβανομένων παραισθήσεων και μανίας», αναφέρει το δημοσίευμα.


Το Κρεμλίνο ανέκαθεν αρνιόταν σθεναρά ότι ο Πούτιν έχει ιατρικά προβλήματα και παρουσιάζει ότι έχει ισχυρή υγεία, ακόμη και όταν απουσιάζει μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια.


Ο Πούτιν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν «απίθανο να συμφωνήσει να μεταβιβάσει την εξουσία», αλλά ήταν έτοιμος να τοποθετήσει έναν «υπεύθυνο» για τον έλεγχο της Ρωσίας και του πολέμου στην Ουκρανία.


«Έτσι, ενώ ο Πούτιν θα έχει την επιχείρηση και θα συνέλθει… πιθανότατα δύο ή τρεις ημέρες… ο πραγματικός έλεγχος της χώρας περνά μόνο στον Νικολάι Πατρούσεφ», προστίθεται.


Σύμφωνα με το σύνταγμα της Ρωσίας, πάντως, η εξουσία θα έπρεπε να περνάει αποκλειστικά στον πρωθυπουργό, Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος είναι ένας τεχνοκράτης χαμηλού προφίλ χωρίς γνωστούς δεσμούς με τον στρατό ή τις μυστικές υπηρεσίες.


Η επιλογή να τεθεί ο Πατρούσεφ επικεφαλής θεωρήθηκε από πολλούς «η χειρότερη δυνατή».


Σε άλλη ανάρτηση, το πρακτορείο ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι ο Πούτιν κατέστησε σαφές στον Πατρούσεφ ότι τον θεωρεί σχεδόν το μόνο πραγματικά έμπιστο πρόσωπο και φίλο στο σύστημα εξουσίας. Επιπλέον, ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση απότομης επιδείνωσης της υγείας του (Πούτιν), η πραγματική διαχείριση της χώρας θα μεταφερθεί, προσωρινά, στον Πατρούσεφ».


Πηγή: Daily Mail

2 σχόλια:

  1. Και μετά ξύπνησαν η Έλληνες δήθεν κυβερνώντες και δημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O.amerikanos.pou.xeretai.ton.aniparkto.ton.vrike.ton.andikatastati.🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365