Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σωσάνδρα Αλμωπίας: Παράπονα και επικίνδυνες καταστάσεις με την παιδική χαρά (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365
Μία περίεργη κατάσταση βιώνουν γονείς και παιδιά στην τοπική κοινότητα Σωσάνδρα Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές του έτους έχει κατασκευαστεί νέα παιδική χαρά στην Τοπική Κοινότητα της Σωσάνδρας, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμος Αλμωπίας στις 23/1/22 (δείτε εδώ). Από τότε καθημερινά τον χώρο επισκέπτονται πάνω από 70-80 παιδιά και γονείς. Παρόλα αυτά και όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτο, πέριξ και μέσα στην παιδική χαρά υπάρχουν σημαία καρμανιόλες που μπορεί να προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό. Τα σημεία αυτά προ υπήρχαν πριν την δημιουργία της παιδικής χαράς και κανείς υπεύθυνος δεν φρόντισε να επιδιορθώσει.

Τις τελευταίες μέρες στην είσοδο της παιδικής χαράς είχε τοποθετηθεί πινακίδα που ανέφερε «Απαγορεύεται η είσοδος, χώρος εργοταξίου»(πλέον δεν υπάρχει) και η οποία έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα και εκνευρισμό στους κατοίκους, αφού κάποιοι θυμήθηκαν να απαγορεύσουν την είσοδο 5 μήνες μετά την δημιουργία του χώρου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά ως προς την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, καθώς και τον ανάδοχο του έργου, ο οποίος 5 μήνες μετά δεν έχει παραδοθεί επίσημα τον χώρο προς χρήση.

Οι κάτοικοι της Τ.Κ. ερωτούν:

Ποιοι θυμήθηκαν μετά από πέντε μήνες να χαρακτηρίσουν τον χώρο εργοτάξιο, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα καθημερινά μέσα παίζουν παιδιά;

Ποιοι αποποιούνται ευθυνών σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου παιδιού, με την τοποθέτηση της συγκεκριμένης πινακίδας;

Ποιος μπορεί να εξασφαλίσει ότι γονείς και παιδιά δεν θα μπουν στον χώρο παρα την απαγόρευση;

Πότε επιτέλους θα παραδοθεί επίσημα προς χρήση η παιδική χαρά;

Το Aridaia365 επικοινώνησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη, ο οποίος διαβεβαίωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί το έργο και να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά που υπάρχουν στον χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365:












4 σχόλια:

  1. Τα ίδια και στους Τσάκους, έβαλαν ένα χαρτί που δεν το βλέπει κανείς κ η παιδική χαρά άκρως επικίνδυνη αλλά γεμάτη με παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που ξέρουν κάποιοι ειναι να βγάζουν τον κώλο τους απ έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα της βρωμιζουμε μετά τις καταστρέφουμε και μετά ζητάμε ευθύνες και κάνουμε παράπονα.
    Α ρε Έλληνα όλα τα θέλεις τζάμπα και αντί να τα σέβεσαι και να τα φροντίζεις εσύ τα καταστρέφεις.
    Κι αν σου πούνε γιατί τα καταστρέφεις θα απαντήσεις με ύφος 1000 καρδενελιων έλα μωρέ τώρα παιδιά είναι τι να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβώς από αυτά είναι κατεστραμμένο από τους κατοίκους ?οι λάμπες που έγιναν έτσι από τα τρελά μποφόρ που είχαμε?τα παγκάκια και η σιδερένια περίφραξη που είναι 25 ετών ? Έλα λίγο ηρέμησε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365