Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Λουτρά Πόζαρ: Ενημέρωση για την λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού

Δελτίο Τύπου

Κατόπιν ολοκλήρωσης όλων των διαδικασιών για την έναρξη λειτουργίας του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού της επιχείρησης και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της παρούσας διοίκησης, ο Διαχειριστής ΑΠΕ  & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε. κατέβαλε στην επιχείρηση για την λειτουργία του σταθμού από την δοκιμαστική λειτουργία του έως και τον Μάρτιο του 2022 το ποσό των 61.365,64 €. 


Μέλημα της παρούσας διοίκησης είναι η συνεχής και ορθή λειτουργία του Σταθμού με σκοπό την επίτευξη βέλτιστων αποδόσεων και της περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης της επιχείρησης.

2 σχόλια:

  1. τα κέρδη των Λουτρών δεν μπορουν να επενδυθούν σε κάποιο μεγάλο έργο πχ Κολυμβητήριο ?
    έχουμε ευρωπαικό Σχέδιο δράσης για το μέλλον ή ότι λέμε στα καφενεία είναι το μέλλον του τόπου μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια κέρδη...? Ότι βγαίνει είναι για να πληρώνει τους ψηφοφόρους του... 2μηνα και παροχή υπηρεσιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365