Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο συντοπίτης μας Πυροσβέστης Αναστάσιος Κιτσούκης - Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής:


Σαν Σήμερα στις 31 Μαΐου 2016, έχασε την ζωή του ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Κιτσούκης Αναστάσιος, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσής του στη Σχολή Πυροσβεστών Παράρτημα Βιλίων. Γεννήθηκε το 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας και κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2016. Δεν Ξεχνάμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365