Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική επιτροπή

Δελτίο Τύπου

Εγκρίσεις έργων και μελετών περιελάμβανε η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν μελέτες και έργα που αφορούν προμήθεια εξοπλισμού για την άρδευση, προμήθεια τροφίμων για την ΔΗΚΕΑ και το ΚΕΚΠΑ, προμήθεια προβολέων για το Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας, προμήθεια  υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού,  ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Γαρέφι και την  Ίδα, βελτίωση υποδομών του δικτύου της ΔΕΥΑ, αποδοχή χρηματοδοτήσεων για τα πεζοδρόμια της Αριδαίας, συντήρηση και επισκευή κάδων απορριμμάτων αλλά και την ανακατασκευή του γηπέδου της Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα. 

 Τέλος ο Δήμος προκειμένου να είναι έτοιμος για την νέα αγροτική περίοδο προέβη έγκαιρα στην πρόσληψη υδρονομέων για όλες τις κοινότητες του Δήμου.   

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365