Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Όρμα: Έφυγε από την ζωη ο Πέτρος Ζλατάνης - Ο Μέγας Αλέξανδρος αποχαιρετά τον Γαλάκο

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Με τον δικό του τρόπο ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας αποχαιρετά τον Πέτρο Ζλατάνη γνωστός ως Γαλάκος στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, αφού αγωνίστηκε με την φανέλα της γεννέτειρας του για πολλά χρόνια.

Ήταν ο πατέρας του τερματοφύλακα Άκη Ζλατάνη και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη τόσο στο στρατόπεδο της ομάδας, όσο και στην μικρή κοινωνία της Όρμας.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου, παρακάτω:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Πέτρου Ζλατάνη, (Γαλάκος) πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Άκη! 

Ο Πέτρος, άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και πάντα με το χαμόγελο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία!

Ο πόνος και η θλίψη μεγάλη… Η απώλειά του μας έχει συγκλονίσει….

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Καλό Παράδεισο Πέτρο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365