Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Τρία νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Τρία νέα σύγχρονα  απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Αλμωπίας για τις ανάγκες του εργοταξίου.

 

Στην παραλαβή τριών απορριμματοφόρων συνολικής αξίας 493.520 ευρώ προέβη ο Δήμος Αλμωπίας. Τα τρία νέα απορριμματοφόρα αναμένεται να συμβάλουν στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου, καθώς ενισχύουν σημαντικά τον στόλο του εργοταξίου. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης δήλωσε: 

Αφίξεων συνέχεια στον Δήμο Αλμωπίας και στο Εργοτάξιο. Μετά από αρκετά χρόνια κάναμε  όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μελέτες ώστε να μαζέψουμε τα απαραίτητα ποσά για να γίνει ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός ώστε να είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση για την παραλαβή των τριών νέων απορριμματοφόρων, τα οποία θα βοηθήσουν στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων. Η ενίσχυση του εργοταξίου ήταν προσωπική μου δέσμευση και γίνεται πράξη, έτσι μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου της ΔΗΚΕΑ και το τσαπάκι που πήραμε,  σύντομα θα έχουμε την περαιτέρω ενίσχυση του εργοταξίου με την παραλαβή διαξονικού φορτηγού αλλά και με το καινούργιο φουξ.  Το φθινόπωρο θα έρθει άλλο ένα νέο τριαξονικό φορτηγό για τις χωματουργικές εργασίες  ενώ τέλος του έτους θα παραλάβουμε τρία αγροτικά οχήματα. Εμείς είμαστε εδώ και τελειώνουμε διαδικασίες χρόνων και μαζί με την δικιά μας οικονομική ενίσχυση φτάσαμε στο απαιτούμενο ποσό και παραλάβαμε τα νέα οχήματα. 







2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΚΑΔΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέρτε κάδους να τους κάψουμε το συνηθίζουμε αλλωστε.οσους κι αν φέρετε πάλι λίγοι θα είναι γιατί δε θα βάλουμε μυαλό ποτε και σίγουρα δεν φταίνε για όλα οι δημαρχοι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365