Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ήττα για την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας

Με ήττα συνέχισε η Διεύθυση Αστυνομίας Πέλλας
Με ήττα συνέχισε η Διεύθυση Αστυνομίας Πέλλας, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη της Φλώρινας στο γήπεδο Μελισσίου στα πλαίσια του 20ου πανελλήνιου πρωταθλήματος διευθύνσεων αστυνομίας, παράρτημα βορείου Ελλάδος.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, οι ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες ήταν φανερό ότι όποια ομάδα πετύχαινε τέρμα, θα κατακτούσε και την νίκη.

Στο 64’ ο Χρηστάκης μετά από σέντρα ακριβείας του Ζηλάκη, με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 89’ ο Λάσκης με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

Ευκαιρίες χάθηκαν για τους γηπεδούχους από τους Κιοσελάκη, Τόσιο, Τράιος και για τους φιλοξενούμενους από τους Λάσκη, Ζηλάκη, Βιδίνη.

Αρίστευσαν οι διαιτητές κ.κ Θεόφιλος Μιχαηλίδης, Κυριάκος Παρούτογλου, Δαμιανός Κουκούλης (Πέλλας).

Συνθέσεις:

Δ.Α Πέλλας: (Γιώργος Χατζίδης)
Χατζίδης, Μαναβάκης, Τράιος, (74’ Γώτσιος), Κιοσελάκης, Τόσιος, Τσιλιγιάννης, Δεβετζής, Βασιλειάδης, (46’ Ιωαννίδης), Πασχαλίδης, Χατζηγιάννης, (46’ Τσιγκενόπουλος, Μουρμούρας, (77’ Μπόλλας).

Δ.Α Φλώρινας: (Χρήστος Κουτσιπέτρος)
Ταφίλης, Τάντσης, Στογιαννόπουλος, Λαβασίδης, (58’ Κουτσιπέτρος), Τριανταφύλλου, Βιδίνης, Λάσκης, Χρηστάκης, Τσουτσουλής, Ζηλάκης, Καρακώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365