Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Πεζόδρομος Αριδαίας: Αλλαγές στην λειτουργεία του - Δείτε πως θα λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πέρσι
Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην λειτουργεία του πεζόδρομου Αριδαίας το φετινό καλοκαίρι, σε σχέση με το περσινό.

Θυμίζουμε πέρσι εξαιτίας των περιορισμών που υπήρχαν στα καταστήματα λόγω του Covid και τις αποστάσεις που έπρεπε να υπάρχουν μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, οι χώροι εστίασης, με απόφαση που ίσχυε στους Δήμους όλης της χώρας(παραχώρηση επιπλέον τετραγωνικών), ουσιαστικά απλώνονταν σε όλο τον πεζόδρομο, ο οποίος τα απογεύματα τις καθημερινές και όλη μέρα τα Σαββατοκύριακα παρέμενε κλειστός για την διέλευση των οχημάτων.

Το φετινό καλοκαίρι θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πέρσι. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 ο πεζόδρομος θεωρείται δεδομένο ότι τα απογεύματα των Σαββατοκύριακων και τις αργίες θα είναι κλειστός για την διέλευση των οχημάτων. Για τις καθημερινές δεν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση. Από κει και πέρα τα καταστήματα δεν θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλο τον χώρο του πεζοδρόμου για να απλώσουν τραπεζοκαθίσματα, αφού πλέον δεν υπάρχουν οι περιορισμοί του Covid. Ο πεζόδρομος ακόμα και τις ημέρες που θα παραμένει κλειστός για τα οχήματα, θα έχει ανοιχτό χώρο κατά μήκος του περίπου 3 μέτρα, για να μπορούν να περάσουν οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Για την λειτουργεία του πεζοδρόμου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου και ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

8 σχόλια:

  1. πάντως αν θες να δημιουργήσεις κομφούζιο και αναστάτωση κλείσε το κεντρικό πεζόδρομο και διαλύεται η κυκλοφορία και νευριάζουν όλοι.Δήμαρχε βρες χώρο για υπόγειο πάρκινγκ ψάξτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ρωτήσω
      Το πάρκιγκ απέναντι από το αστυνομικό τμήμα είναι μικρό?
      Είναι μακριά?
      Το πάρκιγκ απέναντι από το δημαρχείο
      Είναι μικρό είναι μακριά?
      Απλά ως ουγκανοι /βλάχοι έχετε μάθει εκεί που θα πάτε να θέλετε και να παρκάρετε.

      Διαγραφή
    2. Να σε ρωτήσω
      Τις Πέμπτες που για μισή μέρα και παραπάνω κόβεται η Αριδαία στα δύο σε ενοχλεί η νομίζεις ότι βρέχει?

      Διαγραφή
    3. το παρκινγκ του δημαρχείου κλπ δεν αφορα το 90% της πολης.Ελάχιστος κόσμος πλησιάζει εκει .Το πρόβλημα ειναι στην αγορά και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.Πχ η περιοχή της αστυνομίας ΔΕΝ είναι ακριβώς κέντρο...δεν έχει πρόβλημα παρκαρίσματος έτσι κι αλλιως εκει...

      Διαγραφή
  2. Να αφήνουν 3 μέτρα μόνο. Πεζόδρομος είναι ή δωρεάν χώρος για μαγαζιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλει μέτρα γιατι οι δήμαρχοι μας είναι χωρίς συγκοινωνιακή παιδεία...Η αλήθεια είναι αυτή......

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε κάνε στάθμευση με κάρτα μεσα στην πολυ όπως το έχει και η Έδεσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρσι όπως απλώθηκαν δε χωρούσε ούτε ένα καροτσάκι μωρού να περάσει απ τον κεντρικό πεζόδρομο και μετά βίας έπρεπε να περάσεις απ το πεζοδρόμιο κι εκεί σκουντώντας θαμώνες και τραπεζοκαθίσματα. Σίγουρα η διέλευση θα ήταν αδύνατη από αναπηρικό καρότσι. Φέτος παρόλο που θα είναι ανοιχτός ο πεζόδρομος χωρίς τραπεζοκαθίσματα, θα πρέπει να τηρείται και ο ανάλογος χώρος και στα πεζοδρόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365