Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Χρήστος Υφαντίδης: Ευχαριστώ την διοίκηση του Άρη Παλαιφύτου

Δείτε τι αναφέρει παρακάτω

Ο Χρήστος Υφαντίδης στέλνει το δικό του μύνημα για την σεζόν που πέρασε στον Άρη Παλαιφύτου, αλλά μιλάει και για πολλά άλλα πράγματα που βιώνει ο καθένας που ασχολείται με τον αθλητισμό.


Δείτε τι αναφέρει παρακάτω:


Ένας στόχος μία κατηγορία!! 


Τι κρατάει έναν αθλητή έχοντας κάνει τον κύκλο του να συνεχίζει... 

Είναι μόνο η αγάπη για το άθλημα, δεν είναι ούτε για τα λεφτά, ούτε ότι προσπαθείς να κάνεις καριέρα πλέον. Από τα 14 χρόνια μου παίζω ποδόσφαιρο έχω πάει σε πολλές ομάδες, έχω ζήσει καλές και κακές καταστάσεις, έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, όλη μου η ζωή είναι γύρω από τον αθλητισμό. Από μια ηλικία και μετά δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Θα πρέπει να αντέχουν τα πόδια και να το θέλει η καρδιά και η ψυχή για να συνεχίσεις.

Εμείς είμαστε από μια γενιά που πρώτα μάθαμε να αγαπάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και μετά ήταν τα λεφτά. Γι αυτό και συνεχίζω…  Και αυτό δεν το καταλαβαίνουν τα νέα παιδιά. 

Πρώτα πρέπει να το αγαπήσεις και να το πονέσεις και μετά όλα τα άλλα. Έμαθα πολλά αλλά το κυριότερο να είμαι αγωνιστής, να σέβομαι και να είμαι ευγενικός.   

Δεν ειναι αδυναμία να είσαι ευγενής και ευαίσθητος, είναι δύναμη σε μία κοινωνία σκληρών ανθρώπων και συνεχίζω με την δουλειά του προπονητή.....

Ένας καλός  προπονητής λειτουργεί ως συνεργάτης και όχι ως αυθεντία: 

-Συζητά, θέτει στόχους μαζί με τους αθλητές και δεν αποφασίζει και διατάζει απλά τον επιβραβεύει για την προσπάθεια.

- Διατηρεί θετική στάση ανεξαρτήτως της εξωτερικής κατάστασης.

-Κατανοεί και διδάσκει ότι η νίκη δεν είναι το παν -Αναγνωρίζει την αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας και δέχεται την νίκη και την ήττα ευγενώς.

-Προωθεί τις αξίες του τίμιου παιχνιδιού.

-Λειτουργεί ως θετικό πρότυπο

-Λειτουργεί ως παράδειγμα προς μίμηση μέσω των λεγομένων του και των πράξεών του.

-“προπονεί” και  εκπαιδεύει τους αθλητές και μέσα σε όλα αυτά, καλείται να ελέγχει και να αξιολογεί τον εαυτό του συνεχώς προκειμένου να είναι πρότυπο για τους αθλητές του (και όχι μόνο), μέσα και έξω από το γήπεδο.

-Και το κυριότερο ένας καλός προπονητής δεν παρατάει την ομάδα του στα δύσκολα, είναι εκεί και αγωνίζεται μαζί με τους παίκτες του και στα καλά και στα δύσκολα. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια  του σωματείου, αυτούς τους τους 10...11...12..ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, έτρεξαν, άφησαν τις δουλειές τους και ήταν εκεί.

Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα και έφυγαν .

Ευχαριστώ την Διοίκηση , τον πρόεδρο και μέχρι τον τελευταίο σύμβουλο τον καθένα ξεχωριστά. 

Και για το τέλος ευχαριστώ και όσους δεν στήριξαν την προσπάθεια μας, τους ευχαριστώ γιατί μέσα από αυτούς έμαθα να ψάχνω τα λάθη μου και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Πιστεύω  ότι όλοι μαζί, Διοίκηση, φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές καταφέραμε την άνοδο της ομάδος μας... 

Σας εύχομαι ανάσταση στις καρδιές σας με υγεία. 


Με τιμή Χρήστος Υφαντιδης.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365