Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Παραμένουν πιστοί στην Δόξα Μαυροβουνίου (ΦΩΤΟ)

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες κινήσεις

Μια τριάδα σημαντικών παικτών που θα αγωνίζονται στην Δόξα Μαυροβουνίου και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε η διοίκηση των Μαυραετών, δια στόματος του προέδρου Χρήστου Καραντίνα, που δείχνει ιδιαίτερα ζεστός και φιλόδοξος για μεγάλα πράγματα.


Την φανέλα των μαυραετών θα φοράνε και την νέα σεζόν οι Ηλίας Τζίγκας τερματοφύλακας 36 ετών με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις παλιότερα στον Εδεσσαικό και στην Ελπίδα Έδεσσας, Βασίλης Σαρρής επιθετικός 19 ετών έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Δόξα Μελισσίου και στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ πέρσι σκόραρε 6 τέρματα και 

Σταύρος Αλεξανδρίδης κεντρικός αμυντικός 19 ετών με θητεία στην ΑΑ Γιαννιτσών και στον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες κινήσεις από τους Μαυραετούς, που θέλουν να ολοκληρώσουν την παραμονή των παικτών που επιθυμούν από το υπάρχον ρόστερ και στην συνέχεια να μπούν στο μεταγραφικό παζάρι.





14 σχόλια:

  1. ΖΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας από τους 3 δεν έκλεισε είναι ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα έχετε ρε μάγκες, χα χα χα χα χα.....
      Ρε καρούμπαλα είναι δυνατόν να δίνεις στην δημοσιότητα ονόματα χωρίς την έγκριση του άμεσα ενδιαφερόμενου ????
      Είπαμε εντάξει βγάλτε χολή, αλλά να ήμαστε και λίγο σοβαροί ....

      Διαγραφή
    2. Απο τώρα βγάζετε χολή???Για κάποιους δήθεν γνωστές του αθλήματος (που αν τους δώσεις μια μπαλα..Η στην αστυνομία θα την πάνε.. Η στην πυροσβεστική..Για μπόμπα θα την περάσουν) Να ξέρουν, ότι ο Λουτσεσκου έχει πολλούς άσους στο μανίκι του...Ας κάνουν υπομονή.. (Αργά θα πέσει η Δουλειά.) ..Αλλά μέχρι τότε...Σοδες...πολλές Σοδες..

      Διαγραφή
  3. Τους ασσους απο το μανικι του να τους κρατησει για παρτυ του θα του χρειαστουν ας κοιταει τι γινεται στην ομαδα του και ας αφησει στην ησυχια του τις υπολοιπες .χρειαζονται φραγκα για να κανεις τον μαγκα και τον τρανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8^59...Καλά λέω εγώ.. Αμπαλοι εντελώς.. Ασχολήσου με τίποτα άλλο...Είπαμε.. Τους Άσους στο μανίκι τους κρατάει για το τέλος...Εσύ μέχρι τότε...Σοδες..Πολλές Σοδεεεεες...Μη παθείς και τίποτα..

      Διαγραφή
    2. πρεεεεπει να εχεις φραγκα το καταλαβες messie

      Διαγραφή
    3. τζαμπα πραγμα χωρις φραγκα

      Διαγραφή
    4. Η ομάδα δεν λέγεται μόνο ΔΟΞΑ.... Λέγετα και BIOSOLIDS .....
      Ξέρεις τι σημαίνει αυτό messie αμπαλε ....
      Για ρώτα όλους αυτούς που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα αν έχουν έστω και μισό ευρώ υπόλοιπο να πάρουν και θα σου πουν.



      Διαγραφή
  4. Από το μεγάλο Δαμιανό με πολύ αγάπη !!!
    Ο Αλεξανδρίδης είναι δικός μας το παιδί έχει ενημερωθεί και θέλει να αγωνιστή στην Α1 σε μια τέτοια ανταγωνιστική ομάδα σαν την δικιά μας οπότε μάλλον βρέθηκε ποιος είναι η ψεύτικη μεταγραφή !?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα χάχα...προχθές ο παππούς μου έπινε καφέ με κάτι εξωγήινους στην πλατεία στο Δαμιανό.....Να χαμε να λέγαμε...Και να χαμε να πούμε...Και σας είπε ρε νταμιαληδες ότι το Μαυροβούνι δεν θα ανέβει στην Α1...???....χάχα χάχα.. Ανταγωνιστηκη ομαδα...

      Διαγραφή

  5. Λοιπόν επειδή γράφετε ότι σας κατέβει με αναγκάζεται να σας γράψω κ να σας ενημερώσω,
    Καμία ανανέωση η μεταγραφή δεν γίνεται κ δεν ανακοινωνεται εάν δεν υπάρχει
    Η συγκατάθεση του ποδοσφαιριστη κ της οικογένειας του, γι αυτό την επόμενη φορά που θα γράψει κάποιος μία ανακρίβεια, καλό θα είναι να το κάνει επώνυμα...
    Ειδάλλως θα παρακαλούσα το σαιτ που μας φιλοξενεί [ και τους ευχαριστούμε γι αυτό] ας μην δημοσιεύονται ανακρίβειες που δεν είναι επώνυμες...
    Δεν σας κάνουμε καμία υπόδειξη, ξέρουμε πώς κάνετε πολύ σωστά την δουλειά σας , σεβόμαστε την φιλοξενία αλλά και την δυνατότητα που μας δίνεται να ενημερώνουμε τοσο τους φίλους του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου και φυσικά της ομάδας μας... Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις που προσβάλουν τον σύλλογο μας θα θέλαμε να δίνεται η δυνατότητα να κινηθούμε νομικά γνωρίζοντας τον καθένα, που έχει σκοπό μόνο το κακό του συλλόγου και όχι μόνο..
    Σας ευχαριστώ.
    Χρήστος Καραντίνας
    Πρόεδρος
    BIOSOLIDS ΦΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΎΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας παρακαλώ πολύ Μακριά από ΔΑΜΙΑΝΟ γιατί δαγκώνει ευχαριστώ πολύ ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365