Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Αξού

Δείτε το νέο Δ.Σ.
Λευκός καπνός από τη χθεσινή κρίσιμη γενική συνέλευση της ομάδας μας καθώς υπήρχε ικανοποιητική συμμετοχή και σχηματίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! 

Πρόεδρος παραμένει ο Μωυσής Αρνάκης, ενώ παρέμεινε από πέρσι και ο Λάζαρος Ακονίδης.

Στους 2 της περσινής δύσκολης χρονιάς προστίθενται άνθρωποι με εμπειρία στη διοίκηση της Νίκης Αξού από προηγούμενες χρονιές, καθώς και νεότεροι και είναι οι κ.κ:

Ιορδάνης Χατζηαλεξιάδης
Βαγγέλης Ιορδανίδης 
Θανάσης Χατζηανεστιάδης
Πρόδρομος Ασταρτζής
Τηλέμαχος Ζαχαριάδης
Χρήστος Αρνάκης
Νίκος Νικολαίδης.

Δήλωση προέδρου:
Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος από τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση της ομάδας και τη διάθεση την οποία έχουν να βοηθήσουν ώστε να γίνει η ομάδα πιο ισχυρή. 
Στόχος είναι η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική, ναι μεν διατηρώντας το ήδη υπάρχον υλικό με το εγχώριο στοιχείο να είναι έντονο, αλλά ενισχύοντας το με ορισμένους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τη ψυχή τους φέτος ώστε να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία, τον Κώστα Παπαδόπουλο και ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας που στήριξε και αγκάλιασε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος.
Κλείνοντας, αυτό που λέω από πέρσι και θα το ξαναπώ είναι ότι κανείς δεν περισσεύει, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην ομάδα, όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο από οποιοδήποτε πόστο η πόρτα παραμένει ανοιχτή! 

Από σήμερα κιόλας ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365