Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Σε Έδεσσα και Λουτράκι για τον γάμο του Χρ. Μελίσση ο γνωστός τραγουδιστής Χρ. Χολίδης (ΦΩΤΟ)

Στο νεόνυμφο ζευγάρι να ευχηθούμε Βίον Ανθόσπαρτον
Την περιοχή μας επισκέφθηκε κατά την χθεσινή μέρα ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης.

Αφορμή στάθηκε ο χθεσινός γάμος του πρώην ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Χρήστου Μελίσση και της συντρόφου του Μαργαρίτας Καραπαναγιωτίδου.

Το γλέντι του γάμου έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πάνθεων στο Λουτράκι Αλμωπίας, με τον Χρήστο Χολίδη να πιάνει μικρόφωνο και να λέει κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Στο νεόνυμφο ζευγάρι να ευχηθούμε Βίον Ανθόσπαρτον.



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365