Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Παραμένουν Μαυραετοί και την νέα σεζόν

Έβαλε μπροστά τον μηχανισμό της η Δόξα Μαυροβουνίου
Έβαλε μπροστά τον μηχανισμό της η Δόξα Μαυροβουνίου και ξεκίνησε να κινείται για την διαμόρφωση του ρόστερ της σεζόν 2022-23.

Ήδη έχει επέλθει συμφωνία της διοίκησης του Χρήστου Καραντίνα με τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Κοτσία και τον 19χρονο μέσο Ερίντ Μπούσι, οι οποίοι παραμένουν στο ρόστερ των Μαυραετών για την νέα σεζόν και έπεται συνέχεια με αλλους παίκτες που πρέπει να παραμείνουν στην Δόξα.

Η σεζόν που πέρασε και η μη επίτευξη του στόχου της ανόδου, προφανώς πείσμωσε τους ανθρώπους της ομάδας που στοχεύουν στην δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, που θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και θα αντέξει στον πρωταθλητισμό.

3 σχόλια:

  1. Ένα να ξέρετε..Ο Λουτσεσκου έχει πολλούς άσους μέσα στο μανίκι του...Μην εκπλαγειται αν ακούσετε πρωτοκλασάτους παίχτες στην φες δόξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Πρόμαχοι δεν μπορούν να κάνουν συμβούλιο αν δεν κατέβουν ανεβαίνει το Μαυροβουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το Μαυροβούνι ανέβει στην Α1..πολύ λυπάμαι, πώς κάποιοι καλοπροαιρετοι που δείχνουν την εμπάθεια τους προς την ομάδα.. θα βλέπουν επί καθημερινής βάσεως τον δρόμο με τις λευκές...(Αν και τους εφιάλτες τους βλέπουν νύχτα)..Ξέρουν αυτοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365