Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Τήρησαν την υπόσχεση τους οι Unboxholics - Ο Αρχάγγελος έχει πλέον τον δικό του φορητό απινιδωτή

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σάκη Καρπά

Τήρησαν την υπόσχεση τους οι Unboxholics, προσφέροντας έναν φορητό απινιδωτή στον Αρχάγγελο, ο οποίος  θα καλύψει τις ανάγκες των απομακρυσμένων χωριών της Ανατολικής Αλμωπίας.


Όλα είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν οι Unboxholics σε συνεργασία με τον Φ.Ο.Αριδαιας, διοργάνωσαν το πρώτο BroStar Game, ένα υπερθέαμα μπάσκετ, με σκοπό την αγορά των πρώτων φορητών απινιδωτών στην περιοχή της Αλμωπίας. Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι, φορητοί απινιδωτές αγοράστηκαν και ήδη βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία του Δήμου μας. Σήμερα ήταν σειρά των κατοίκων του Αρχαγγέλου να παραλάβουν το δικό τους, μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου, αφού πλέον έχουν πιστοποιημένους ανανηπτες για την χρήση του.


Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σάκη Καρπά:


Είχαμε πει ότι όταν γίνουν σεμινάρια για πιστοποιημένους ανανηπτες θα πάμε φορητό απινιδωτή στον Αρχάγγελο. Έκαναν και τους το πήγαμε σήμερα. Μπράβο στον Αρχάγγελο! Σειρά να παίρνουν και οι επόμενοι! Κάντε σεμινάρια, βάλτε απινιδωτές ΠΑΝΤΟΥ! 

2 σχόλια:

  1. Οτι και να πουμε για αυτά τα παλικάρια ειναι λιγο...ενα τεράστιο ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παράδειγμα προς μίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365