Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Απάντηση με χιούμορ του Συλλόγου Πευκωτού στο θέμα που δημιουργήθηκε με καταγγελίες κατοίκων για το Πάρκο της Τ.Κ. (ΦΩΤΟ)

Δείτε την απάντηση

Δείτε την απάντηση, με αρκετή δόση χιούμορ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκωτού Π.Ιωάννης Παπαντώνης στις καταγγελίες κάποιων κατοίκων της Τ.Κ., για την κοπή δέντρων στο Πάρκο του χωριού:


Καλησπέρα σε όλους!!!

Αναστάτωση προκλήθηκε στους κατοίκους του Πευκωτου όταν άγνωστοι εμφανίστηκαν στη παιδική χαρά του χωριού και άρχισαν μανιωδώς να καθαρίζουν, να κόβουν χόρτα, να βάφουν και γενικώς να ομορφαίνουν τον χώρο, έναν χώρο παρατημένο από όλους για περισσότερα από 30 χρόνια.....

Στο σημείο βρέθηκε άνθρωπος του συλλόγου όπου και είδε από μακριά τους "δράστες" να κάνουν όλα αυτά που έπρεπε να έχουν κάνει άλλοι που έχουν θεσμικό ρόλο εδώ και πολλά χρόνια......

Το ερώτημα είναι από πού πήραν την άδεια για να καθαρίσουν, να κόψουν τα χόρτα, να επισκευάσουν τη βρύση που δεν υπήρχε σχεδόν και δεν μπορούν τα παιδιά να ξεδιψάσουν, να απομακρύνουν τα επικίνδυνα σουβλερα ξύλα στα σάπια παγκάκια αλλά και τα κοφτερά σίδερα που σε μια ενδεχόμενη πτώση ενός παιδιού να είχαμε σοβαρό ατύχημα με άσχημα αποτελέσματα?????

Οι κάτοικοι είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να προβούν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να μάθουν πώς γίνεται να υπάρχουν τη σήμερον ημέρα τέτοια κορόιδα που τα κάνουν όλα αφιλοκερδώς ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για να έχουν έναν ασφαλή και καθαρό χώρο τα παιδιά που επισκέπτονται καθημερινά αυτό το τέλειο (θα γίνει σε λίγο καιρό) παρκο!!!!

Οι "δράστες" θα πρέπει να βρεθούν και να οδηγηθούν σιδηροδεσμιοι στην δικαιοσύνη μιας και τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα πρέπει να τιμωρούνται..

Υ.Γ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΣΕΙΣ????

ΕΡΓΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ.....

Υ.Γ 2

Ο σύλλογος θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση και θα αναφέρει λεπτομερώς πως ένα μέρος παρατημένο για περισσότερα από 30 χρόνια έγινε στολίδι με πάρα πολλή δουλειά και χρήματα από το σύλλογο μας και φυσικά και με την μέγιστη δυνατή βοήθεια από το Δήμο Αλμωπίας και τον δήμαρχο μας κ. Χρήστο Μπάτση!!!!



2 σχόλια:

  1. απ όσα ξέρουμε όλοι για να κόψεις ένα (1) οποιόδηποτε δένδρο, οπουδήποτε ,για οποιόδηποτε λόγο ,(είτε καλό είτε κακό δεν έχει σημασία ) δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς άδεια.
    Υγ 1.Αν τόσα χρόνια σ αυτό το χωριό δεν έγιναν κάποια πράγματα ? κρίμα στους κατοίκους που δεν έχουν απαιτήσεις.
    Υγ.2 Τα κομένα δένδρα ποιός τα πήρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καταγγελίες έχουν κ ονοματεπώνυμο.
    Πάντως καλή η διαφήμιση,μπράβο σε αυτόν 'ην που το σκέφτηκε.
    Καλοπροαίρετο το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365