Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Μ. Παπαδοπούλου: Έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Ευχαριστήριο στους χορηγούς

Η νεαρή αθλήτρια θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 15:00 στο Α γκρουπ!

Η Μαρία Παπαδοπουλου αναχώρησε στις 4-5-2022 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, που απραγματοποίητε αυτή τη στιγμή στην Κρήτη και ήδη έχουν συμμετάσχει αρκετοί Έλληνες αθλητές.


Η νεαρή αθλήτρια θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 15:00 στο Α γκρουπ!

Ο στόχος της Μαρίας Παπαδοπούλου είναι μια καλή εμφάνιση, αφού είναι ο πρώτος της διεθνής αγώνας.


Ο Σύλλογος  Υπεριων Αλμωπιας και ξεχωριστά η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Παπαδοπούλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της, που παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν κατάφεραν να βοηθήσουν στην προετοιμασία της.

-Το φαρμακείο Pharma Plus Αριδαιας 

-Το κατάστημα «Μαγειρείο» 

-Το κατάστημα καφέ «Coup espresso & Wine Bar” 

-Το κουρείο «Barberiko Lampis” 

-Το κατάστημα «TOPaper” 

-Το κατάστημα «Ταβερνάκι της Μπουμπούς»

Η αθλήτρια του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει και τον προπονητή της Σπύρο Σταματιάδη γιατί μετά από δική του παρέμβαση και πρωτοβουλία, ήρθε κι αυτή μεγάλη βοήθεια από τους χορηγούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και βοήθησαν την αθλήτρια ο καθένας με τον τρόπο του.

Στο αίτημα του συλλόγου που έγινε στις 3/3/2022, προς την Επιχείρηση Λουτρά Πόζαρ και τον Δήμαρχο Αλμωπιας, για την οικονομική στήριξη της Μαρίας Παπαδοπούλου, δεν πήραμε καμία απάντηση, αν και προφορικά μας υποσχέθηκε πως θα στηρίξει την αθλήτρια, για αυτό και ο σύλλογος προχώρησε στην αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά!


Ο προπονητής Σπυρος Σταματιάδης για προσωπικούς του λόγους δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Κρήτη με την αθλήτρια, σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς αγώνες, αλλά έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.


Καλή επιτυχία Μαρία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365