Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Πευκωτό: Παραδοσιακό γλέντι και γυρίσματα της εκπομπής "Στον Τόπο που Γεννήθηκα" (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκωτού Π.Ιωάννης Παπαντώνης

Δείτε την ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκωτού Π.Ιωάννης Παπαντώνης:


Καλησπέρα σε όλους!!

Χθες είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε στο χωριό μας την τηλεόραση της 4Ε και την εκπομπή "Στον Τόπο που Γεννήθηκα" για τα γυρίσματα της δεύτερης εκπομπής αφιέρωμα στο χωριό μας!! Ιστορική μέρα για όλους εμάς που δουλεύουμε νύχτα μέρα για το σύλλογο γιατί βάλαμε για πρώτη φορά τις φορεσιές μας και χορέψαμε μπροστά στις κάμερες όπως και τα παιδιά μας!!! Το χωριό ολόκληρο έδωσε το παρών με τους περισσότερους μεταξύ αυτών και ο γράφων να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς, συγκίνησης και περηφάνιας....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συντελεστές της εκπομπής που με περίσσιο ζήλο και όρεξη κατεγραψαν τα ήθη και έθιμα του χωριού μας αλλά και τις ομορφιές του τόπου μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ελευθερία, τον Θανάση και τον Δημήτρη και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις κυρίες που ετοίμασαν παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά για τις ανάγκες των γυρισμάτων και ς και τα φυτώρια των κυρίων "Σιωπη" και "Γεωργιάδη" για τον καλλωπισμό του χώρου  με φυτά όπως βέβαια και το ανθοπωλείο "Ανθός" για το στολισμό των τραπεζιών της παρουσίασης των εδεσμάτων!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του συλλόγου που τον τελευταίο μήνα δούλεψαν ασταμάτητα και καταφέραμε να ετοιμάσουμε τον χώρο για να φιλοξενήσει μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και αργότερα το βράδυ για την εθελοντική τους εργασία στο παραδοσιακό γλέντι που έκλεισε όμορφα αυτήν την τέλεια ημέρα.....

Πιστοί στα όσα πρεσβεύουμε συνεχίζουμε ακάθεκτοι να παρουσιάζουμε καθημερινά αποτελέσματα από τη δουλειά μας η οποία είναι εμφανής σε όλους !!!

Περήφανος για όλους σας!!!!

1 σχόλιο:

  1. Πευκωτιώτες : οι πιο εργατικοί άνθρωποι της Πέλλας.Σκληροί ασταμάτητοι και οικονόμοι.Είδος προς εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365