Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Λ. Βασιλειάδης: Επικοινωνία με ΕΛΓΑ για τη Χαλαζόπτωση στην Πέλλα

Δελτίο Τύπου

Δυστυχώς ένα ακόμα ακραίο καιρικό φαινόμενο χτύπησε περιοχές της Πέλλας και προκάλεσε ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες, όπως με πληροφορούν παραγωγοί, πρόεδροι αγροτικών συλλόγων και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.


Επικοινώνησα σήμερα με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας του ΕΛΓΑ κ. Μαρία Παππά, στην οποία και τόνισα την ανάγκη έγκαιρης καταγραφής των ζημιών από τη χθεσινή (29/05) χαλαζόπτωση σε αρκετές περιοχές της Πέλλας.

Η κ. Παππά με ενημέρωσε πως οι υπηρεσίες έχουν ήδη ενεργοποιηθεί. Από αύριο θα ξεκινήσουν οι γεωπόνοι και οι επόπτες τις επισκοπήσεις ώστε να έχουμε σύντομα τις αναγγελίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365