Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Χρ. Μπάτσης: Στα εγκαίνια του λαογραφικού μουσείου Θεοδωρακίου και της δανειστικής βιβλιοθήκης Γαρεφείου (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:


Παραβρέθηκα στα εγκαίνια του λαογραφικού μουσείου θεοδωρακιου, καθώς και στα εγκαίνια της δανειστικης βιβλιοθήκης γαρεφειου. Συγχαρητήρια σε όλους. Η επαρχία μας έχει πλέον άλλα δύο χωριά ,  τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται οι πολίτες και οι τουρίστες. Οι δράσεις και των 2 Συλλόγων θα βοηθήσουν τους νέους της περιοχής μας, να γνωρίσουν τα παραδοσιακά εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και την γνώση και επιμόρφωση με την ανάγνωση των βιβλίων. Συγχαρητήρια και πάλι, συνεχίζουμε και υποστηριΖΟΥΜΕ τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες.


2 σχόλια:

  1. Μόνο για το θεαθήναι είστε. Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος για τα πολιτιστικά δρώμενα; Αληθεύει ότι αρνηθήκατε τα έξοδα αποστολής από βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης δωρεά βιβλίων για Δημοτικό Σχολείο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και θεαθηναι.κανε σύγκριση με τον πρώην δήμαρχο.επισης επειδή ακούγονται διάφορα καλό είναι να υπάρχουν και αποδείξεις γιατί τις περισσότερες φορές είναι λόγια του αερα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365