Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου στην Γαλλία _Πρόγραμμα Erasmus+

Δελτίο Τύπου
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη ομάδας μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών του σχολείου μας στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ στην πόλη Bolbec της Γαλλίας. 

Το ταξίδι αυτό αποτέλεσε μία από τις πέντε κινητικότητες του προγράμματος, το οποίο έχει τίτλο “Healthy Mind Body and Environment (HMBE)”, και περιλάμβανε ποικίλες δραστηριότητες αλλά και ενδιαφέρουσες εκδρομές. Οι εντυπώσεις από το σχολείο υποδοχής ήταν εξαιρετικές και οι εικόνες τόσο από τα τοπία της Νορμανδίας όσο και από τα αξιοθέατα του Παρισιού συναρπαστικές.

Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους είναι η σειρά μας να φιλοξενήσουμε τους εταίρους του προγράμματος ΗΜΒΕ, οπότε το σχολείο μας θα υποδεχτεί μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς από την Γαλλία, Κροατία και Λετονία.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η εθνική μονάδα συντονισμού είναι το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365