Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Επίδομα βενζίνης: Το παράδοξο στοιχείο με τους δικαιούχους και τις αιτήσεις στο fuel pass

Μόλις τα 2/3 των δικαιούχων έχουν λάβει μέχρι σήμερα το επίδομα βενζίνης

Ένα εκατομμύριο δικαιούχοι του Fuel Pass δεν έχουν λάβει το επίδομα βενζίνης. Τι θα γίνει με τα αδιάθετα χρήματα.


Μόλις τα 2/3 των δικαιούχων έχουν λάβει μέχρι σήμερα το επίδομα βενζίνης μέσω του Fuel Pass, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του briefing.


Από τα 3 εκατομμύρια πολιτών που ήταν δικαιούχοι, έχουν κάνει χρήση μέχρι σήμερα 2 εκατομμύρια. Η εφαρμογή έχει ανοίξει για αιτήσεις από τις 30 Απριλίου, δηλαδή σχεδόν και 20 ημέρες.


Ερωτώμενος σχετικά με το αν φταίει ότι η πλατφόρμα ήταν πολύπλοκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απάντησε: «Η εφαρμογή δεν ήταν δύσκολη, ήταν εξαιρετικά απλή».


Όσο για το τι θα γίνουν τα αδιάθετα χρήματα, του Fuel Pass, ο ίδιος σημείωσε: «Εμείς γι αυτό και σήμερα λέμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει αδιάθετο το 1/3 του πακέτου. Προφανώς τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν στη μάχη κατά της ακρίβειας. Ο τρόπος θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο που θα διοχετευθούν. Παραμένουν στον ίδιο κουμπαρά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365