Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Σοφία Νικολάου: Πρώτη θέση για την Σκυδραία στον πανελλήνιο διαγωνισμό Interior Awards (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση

Την πρώτη θέση και το χρυσό στην κατηγορία ReUsed Interior, στον πανελλήνιο διαγωνισμό Interior Awards, κατέκτησε το DSN Studio Design της Σκυδραίας Σοφίας Νικολάου.


Το βραβείο αφορά την μετατροπή καταστήματος τράπεζας, σε Ζαχαροπλαστείο και χώρο εστίασης. 


Δείτε την ανάρτηση:


Μεγάλη διάκριση κερδίζοντας το χρυσό στην κατηγορία Commercial Rebirth Project από τα Interiors Awards της εταιρείας BOUSSIAS Communication

Very proud for this

Στο διαγωνισμό συμμετείχαμε με το project: Katsikaris pastry & brunch

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου όπως και την φωτογράφο του project Αλεξία Τυριακιδου  η οποία με το ταλέντο της αναδυκνυει το εκάστοτε έργο και φυσικά τον ιδιοκτήτη Παναγιώτη Κατσικάρη που μας εμπιστεύτηκε και κατακτήσαμε το χρυσό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365