Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Συνεδρίαση Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη διάνοιξη του συνοριακού σημείου Πρόμαχοι - Majden

Δελτίο Τύπου

Σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη διάνοιξη του συνοριακού σημείου Πρόμαχοι - Majden ο Ιορδάνης Τζαμτζής.


Η εγκατάσταση νέου συνοριακού σημείου διέλευσης στους Προμάχους - Majden εξετάσθηκε στη συνεδρίαση των μελών της Μικτής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, από την Ελλάδα και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια.  

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των μελών της Επιτροπής, μετά τη συνεδρίαση της Θεσσαλονίκης , πέρυσι στα τέλη Μαϊου.  Η Μικτή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, θα ξεκινήσει προμελέτη του έργου για τον προϋπολογισμό του κόστους κατασκευής και  τις τεχνικές δυσκολίες που προκύπτουν από τις ιδιαιτερότητες και τη μορφολογία της περιοχής .

1 σχόλιο:

  1. Φτιάξτε δρόμο για Θεσσαλονίκη και αφήστε τις ανοησίες για τα Σκόπια στα βουνά και τα λαγκάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365