Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Συμμετοχές αθλητών του Φ.Ο.Α. στίβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου:


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ18 2022- ΒΟΛΟΣ

Παρά την καλή τους εμφάνιση και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν τα τρία κορίτσια μας, δυστυχώς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό. 

Πρώτη αγωνίστηκε η Αϊναλίδου Μαγδαληνή στη Δισκοβολία, η οποία είναι μόλις δεκατεσσάρων ετών και αγωνίστηκε με κορίτσια έως και τρία χρόνια μεγαλύτερες. Η δεύτερη βολή της Μάγδας βγήκε άκυρη καθώς άγγιξε η φτέρνα του παπουτσιού της το στεφάνι της βαλβίδας και θα αποτελούσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ για την ίδια, αλλά δυστυχώς αυτή η ατυχία της στοίχησε καθώς και η τρίτη βολή της ήταν άκυρη και στην ιστορία γράφτηκε το καθόλου αντιπροσωπευτικό 20,83 από την πρώτη βολή της. Η λευκή γραμμή στο βίντεο ήταν τα 36μ - όριο απ' ευθείας πρόκρισης για τον τελικό.

Δεύτερη αγωνίστηκε η Γιαννακοπούλου Αγάπη στο πολύ απαιτητικό αγώνισμα του τριπλούν. Δυστυχώς και στην περίπτωση της Αγάπης η ιστορία επανελήφθη καθώς έκανε μία κακή, τηρουμένων των αναλογιών, προσπάθεια καθώς πάτησε αρκετά πίσω από τη βαλβίδα και συνέχισε με δύο εξαιρετικές προσπάθειες που όμως ήταν για μερικά εκατοστά άκυρες.

Λίγο αργότερα αγωνίστηκε η Παντή Ελεάνα, η οποία στάθηκε εξίσου άτυχη με τα άλλα δύο κορίτσια καθώς η πρώτη της βολή, η οποία ήταν και η καλύτερη απ' όλες βγήκε άκυρη γιατί ακούμπησε τη γραμμή στο τέλος της βολής της. Κατέκτησε την 22η θέση συνολικά με επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ 34.00m στη τρίτη της προσπάθεια, κατακτώντας την 4η θέση στο B Group του αγωνίσματος σε ένα δυνατό προκριματικό όπου 10 αθλήτριες ξεπέρασαν τα 40.00m σε σύνολο 39 αθλητριών.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις τρεις κοπέλες που κάνουν τον Φ.Ο.Α. περήφανο!!! 

Το μέλλον είναι μπροστά τους...





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365