Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Δήμος Κυριλίδης: Από τις χειρότερες οικονομικες περιόδους και για τους αρτοποιούς

Δελτίο Τύπου
Με τα έξοδα να γιγαντώνεται και η ενεργειακη κρίση να αυξάνεται συνεχώς, ακόμη ένας σημαντικός κλάδος κατακρημνίζεται. Τα έξοδα υπέρογκα, οι καταναλωτές έχουν μειώσει σε μεγάλα ποσοστά τις αγορές τους και όλα αυτά γιατί η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά δεν μερίμνησε και δεν χαρτογράφισε σωστά το ενεργειακό και τον πρωτογενή τομέα. 


Ακόμη , η κυβέρνηση χωρίς να ορίσει συγκεκριμένη νομοθεσία για να μην καταφεύγουν οι πολίτες σε αγορά άρτου από μεγάλες αλυσίδες όπως συμβαίνει , μειώνει ακόμη περισσότερο τα κέρδη των αρτοποιών.


 Η επερχόμενη επισιτιστική κρίση θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αρτοποιίας.  Έχει μειωθεί σημαντικά η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών. Επειδή, τον κλάδο αυτό τον επισκέπτεται κανείς σε καθημερινή βάση, επομένως οι πρώτοι που καταλαβαίνουν την οικονομική δυσκολία των καταναλωτών είναι οι αρτοποιοί. 

Είναι επιτακτική  η ανάγκη δημιουργίας αυτάρκειας στα βασικά προιόντα αλλά και στην ενέργεια.


Δήμος Κυριλίδης- Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

ΕΛΛΗΝΕΣ- Ηλίας Κασιδιάρης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365