Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

1ο Γυμνάσιο Αριδαίας: Συγχαρητήριο μήνυμα και ενημέρωση για τις εξετάσεις απόκτησης Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής

Δείτε τα δελτία τύπου του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας

Δείτε τα δελτία τύπου του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας:


Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας συγχαίρουν θερμά τον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου                          Τοπαλίδη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου για τη συμμετοχή και τη μεγάλη επιτυχία του (2η θέση, με βαθμολογία 44/45) στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας Γυμνασίων 2022, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων.


Από τη Διεύθυνση 

του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας


Εξετάσεις για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής


Τη Δευτέρα 27-06-2022 στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας διενεργήθηκαν με επιτυχία, για πρώτη φορά σε πανελλήνια κλίμακα, εξετάσεις για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής.


Το σχολείο μας έχει καθοριστεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Ηλεκτρονικών Εξετάσεων για την πιστοποίηση της γνώσης χειρισμού Η/Υ και την απόκτηση του παραπάνω αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού.


Σε όλους τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Από τη Διεύθυνση του

1ου Γυμνασίου Αριδαίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365